Hopp til innhold
Målselv sykehjem
Foto: Linda Pedersen / NRK

70-åring savnet i Troms

Oppsummert

Den 70 år gamle mannen som ble funnet i live i går etter en leteaksjon i Målselv i Troms, døde i dag på sykehus. Den demente mannen forsvant fra et sykehjem lørdag ettermiddag. Store letemannskaper fra politi, Forsvaret, Røde Kors og Norsk Folkehjelp var med i letearbeidet.

 • 70-åring funnet i live

  Politiet i Troms har funnet den savnede 70-åringen i Målselv. Han er nedkjølt, men i live skriver politiet på Twitter. Mannen ble funnet rundt 1,5 kilometer fra der han forsvant.

  Laster Twitter-innhold
 • Trapper opp letingen

  Politiet i Troms trapper opp letingen etter en dement 70 år gammel mann som er savnet siden lørdag. Politiet leter i den tro om at han er i live og setter inn båter for å lete i en elv i området.

 • Etterlyser tips fra publikum

  Politiet i Troms ber beboere langs strekningene Rundhaug-Moen/Olsborg og Olsborg-Aursfjordbotn i Målselv om å sjekke eiendommene sine etter den savnede 70-åringen. Politiet vil gjerne også ha tips om observasjoner på de samme strekningene.

  Laster Twitter-innhold
 • Fortsatt ingen spor etter 70-åring

  – Rundt 80 personer fra Forsvaret og mannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er satt inn i leteaksjonen etter en dement 70 år gammel mann i Målselv i Toms, sier operasjonsleder Reinert Johansen. Mannen forsvant i går ettermiddag.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no