India Overpass Collapse
Foto: Bikas Das / Ap

26 drept i brukollaps i Kolkata

Oppsummert

26 mennesker omkom da en bru styrtet sammen i Kolkata i India torsdag. En seksjon på rundt 100 meter av den uferdige brua falt ned og knuste fotgjengere og biler som befant seg under. Tre ansatte i konstruksjonsfirmaet er arrestert.

 • 3 arrestert for brukollaps i India

  Tre ansatte i firmaet som bygget brua som brøt sammen i Kolkata i India torsdag, er arrestert. 26 personer mistet livet og over 70 ble skadd da 100 meter av brua kollapset og falt ned over fotgjengere og kjøretøy. Ytterligere to ansatte avhøres.

  Brukollaps i Kolkata i India
  Foto: Afp
 • Ledere i byggeselskap pågrepet

  Indisk politi har pågrepet fem ledere i et byggeselskap etter at ei bru kollapsa i Kolkata i India i går. Det melder AP. Brua var under bygging, da den raste sammen og drepte mist 23 mennesker.

  Laster Twitter-innhold
 • Brukollaps: – Ikke håp om levende

  – Vi er i siste fase av redningsaksjonen etter at brua i Kolkata kollapset. Vi ser det som umulig å hente ut personer i live, sier en inspektør i Indias krisehåndteringsgruppe til The Guardian. Minst 23 mennesker døde og over 80 ble skadd i kollapsen.

 • Etterforsker brukollaps som drap

  Indisk politi har åpner drapsetterforskning etter brukollapsen i Kolkata. Til sammen ble nesten 100 mennesker hentet ut fra ruinene etter at den uferdige brua raste sammen torsdag. 25 mennesker mistet livet i kollapsen, skriver NTB.

  Laster Twitter-innhold
 • Video viser brokollaps

  En video viser broen kollaper over veien i Kolkata, India.
En video viser broen kollaper over veien i Kolkata, India.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no