dødsulykke E6
Foto: Remi Presttun

16-åring omkom da han skulle hjelpe

Oppsummert

En mann i 20-årene fra Oslo er siktet etter at en 16 år gammel gutt omkom i en ulykke på E6 ved Kløfta i Akershus natt til søndag. Gutten ble påkjørt da han prøvde å hjelpe føreren av en annen bil som hadde kjørt av veien.

 • Dømt for å ha kjørt på 16-åring

  En 22-åring er dømt til 120 dagers fengsel, og fradømt retten til å kjøre bil i tre og et halvt år, for å ha kjørt på en 16-åring som ville hjelpe til ved en utforkjøring på E6 ved Kløfta 9. januar i fjor. Gutten døde i ulykken, skriver NTB.

 • Fikk skrens før 16-åring ble drept

  Dødsulykken på E6 ved Kløfta natt til søndag skal ha skjedd da bil nummer fire på ulykkesstedet fikk skrens og kjørte på 16-åringen, sier politioverbetjent Laila Totland ved Ullensaker lensmannskontor. 16-åringen omkom etter påkjørselen.

 • Siktede avhørt etter dødsulykke

  Mannen som er siktet for uaktsomt drap i forbindelse med dødsulykken på E6 ved Kløfta natt til søndag, er nå avhørt. – Samtidig fortsetter vi med videre vitneavhør, opplyser Laila Totland ved Ullensaker lensmannskontor som etterforsker ulykken.

 • Sjåfør siktet for uaktsomt drap

  En mann i 20-årene fra Oslo er siktet for uaktsomt drap etter at en 16 år gammel gutt omkom i en ulykke på E6 ved Kløfta i Akershus natt til søndag. Gutten ble påkjørt da han prøvde å hjelpe føreren av en annen bil som hadde kjørt av veien.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no