SMS'er fra Folkemøte

Her er et utvalg sms som kom inn under Folkemøtet. Sms med spørsmål ble sendt videre til nettmøtene.

Jens StoltenBerg og Kristin Halvorsen.
Foto: Kristian Ervik / NRK

Søviknes takk for en god presentasjon i kveld, jeg vil også takke frp for politikken de fører i strandsonen, for oss som har slektsgården liggende her hadde det blitt ubeboelig om bare venstresiden skulle styrt. Det må være nødt til å vise skjønn mht utbygging her, slik at kystsamfunnene på bla sørlandet ikke ender opp som døde ferieplasser for rikfolk. Dere får min stemme i år.

Knut, unngå å framstå som Kristin's og Jens' meddebattant.

Stoltenberg bør tvinges til å forklare hvorfor det blir dyrere for foreldrene at de får penger fra staten til å betale barnehagen enn når pengene sendes direkte til barnehagen.

Ganske utrolig at ikke en statsminister som til og med sier han er økonom ikke skjønner regne stykket til FrP ang betaling for barne hage plass. Skjerp deg.

Friele sier han skaffet 4500 nye barnehjemsplasser i perioden, er det fordi han har satt så mange barn på gaten på samme tid?

Jens juger!

Sykehusene leier inn fra priv.spl. De får mye bedre bet.enn de faste. De bærer det største ansvaret.dette blir feil.og megadyrt for sykehusene.utdann fler spl. Det er en veldig. Veldig stor belastning å være 1 spl. På sykehjem m.ansvar for flere avd. Prøv selv.

Kjenner MANGE eldre som trenger plass på gamlehjem og sykehjem,MEN de har ikke overskudd eller helse til å vurdere evt "tilbud og kvalitet pä omsorg" Hva er dette for TØV som blir presentert?Er det ingen som tør å tale deres sak? DET ER SKAMMELIG!!

Uansett parti.De gamle ska dø lell.Dem gi fan i dem.

Send Jens og hans stab ut i verdensrommet for all evighet.

Maken til arroganse fra regjeringspartiene skal man lete lenge etter. Stå å latterliggjøre politiske motstandere på denne måten er både fordummende og usmakelig. Og man snakket så varmt om Simonsen saken og politikerforakt! Er det noe jeg får politkeravsmak av så må det være Stoltenberg og Halvorsen. Måtte høyresiden seire stort!!!!!!

Siv Jensen dumma seg ut ikveld. Sa at damer får for vær unge. 4 stk bli 40.000 i mnd. It vits å jobbe da. He he.

I Bærum får barn på Emma Hjort skolen gratis frukt/grønt, og nå kanskje også frokost. På Bryn skole må foreldrene betale over 5000 kroner pr. barn hvis de skal få mat på skolen. Hvor er rettferdigheten?

Hva mener du om elevorganisasjonens tvangsinnmelding av elever ved landets vgs? Er dette et godt forbilde for de unge når det gjelder demokrati?

Hvorfor snakker høyre om barnehager? Dette er en SV sak! Høyre har jo aldri lovet full barnehagedekkning...

Grattis med dagen , prøv og gjør noe med veien til Fridalen kirke og andre kommunale sideveier har ikke vært gjort noe på 12 år.

Friele har utført ein kjempejobb. Han sier det di fleste tenker om Simonsen- saken.

- I dag har mange sosialister godtet seg, og mange journalister med dem! ipa, Tromsø.

Og hvorfor er det rettferdig at de som vinner i barnehagelotto subsidieres med kr 90000, mens de som ikke vinner kan søke om kr 30000? Summen 90000 er beregnet ut fra Stoltenbergs uttalelser på TV.

JEG SYNES AT DET BURDE VÆRE FLERE MENN SOM JOBBER I BARNEHAGER?!:-)HILSEN C.T. (BERGEN)

 

Erna har du aldri betalt noen med svarte penger? Mindre respekt for folk flest enn Høyre må vi til FrP for å finne. Hamar.

Hvorfor opptrer Kristin Halvorsen fremdeles som toppolitiker? Troms

Det er byrådet som prioriterer og ikke Kristin. Husk det Erna!

 

I år bør målgruppen være de eldre og enslige. Nå har småbarnsfamiliene fått mer enn nok.Bor i en AP kommune ,lite å skryte av angående de eldre!

- ein gong vart sjølv'meldinga mi gløymt innsendt i tide, skatte kont, sende krast brev- eg måtte bet, 2000i bot - eg var ikke høgt nok i systemet å få Grid . Kong salmo og jørgen , slik er livet . Dirut

Friele Vil ikke forsvare skattejukset til Oslo-ordføreren, men er enig med Friele at det er påfallende at det er i ettertid eks- mennene til Oslos ordførerens datter som frembringer opplysninger om familiens bankkonto i Sveits. Hadde eks-mennene fremkommet med opplysninger til presse og ligningsmydighet om de forsatt var gift med dattern til ordføreren. Her lukter det mer av hevn, enn av redelighet ! M.Lid Bergen

Jeg vil ikke ut på anbud når den tid kommer, til syvende og sist er det penger det dreier seg om uansett om det er kommunalt eller privat. Jeg lurer på hvordan eldreomsorgen ser ut om 20 år. Viss disse 4 skal veksle om å styre, jeg er skremt. Tvangsinlegg alle sammen så de får prøve sin politikk anten privat eller offentlig.

hva med ålesund sjukeheim som skal nedleges no.hvem som er anvsarlig for det og hvor er løftene deres som lover mye.

Det høres ut som om dette er en barnehage, snakker i munnen på hverandre.

Mange av oss på gulvet på hydro vækerø er sjokkerte over ormebolet i hydro-ledelsens grådighet - reiten, torvund & d-simonsen -gå av! Skam dere! Hilsen ex-saga!

Kan Siv regne?

Er det bare meg, eller ser Halvorsen ut som 1. klassejenta som står småforelsket ved siden av russepresidenten?

Gratulere med dagen Herman Friele!! Harstad

Hvorfor i all verden skal staten gi PC-er til verdens rikeste ungdommer? Even

Gratulerer med dagen Herman.

DET ER IKKE SANT AT MENNESKER IRRITERER SEG OVER BILKØEN I BERGEN ,JA TIL BUSS OG NEI TIL BYBANE IBERGEN.

damer e it dom.Damer lage my unga.Å så leve dem som en konge.Syden turer gratis med siv he he.5 unga 5o.OOO HE HE.

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger