Pris til NRK.no-redaktør

Nettsjef i NRK, Bjarne André Myklebust, fikk i går kveld prisen som «Beste nyskapende redaktør» under årsmøtet i Oslo Redaktørforening.

Bjarne André Myklebust

Nettsjef Bjarne Myklebust

Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Myklebust sier at det er hyggelig at NRKs suksess blir lagt merke til, ikke bare av brukerene, men også resten av bransjen.

Mest nyskapende

- Spesielt moro er det at NRK fremstår som den mest nyskapende mediebedriften i Norge, sier Myklebust.

Det er ikke minst suksessen med værtjenesten  YR.no  som har bidratt til NRKs vekst.  Yr.no er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt, og har over 500 000 unike brukere i uka.

I tillegg har NRK opplevd en formidabel vekst på multimediefronten det siste året. NRKs Nett-TV spiller av over 10 millioner klipp i måneden.

 

NRK.no, NRK øker mest på nett

NRK.no har økt mer enn konkurrentene det siste året.

Foto: Sjur Øverås Knudsen / NRK

Lagjobbing

Myklebust understreker at alle som har jobbet med nett i NRK kan glede seg over denne utmerkelsen:

- NRKs suksess på nett er vært et felles løft, og et resultat av målrettet arbeid over lang tid. Det er denne fellesinnsatsen som har gjordt oss til den mest voksende nettavisen i Norge, sier han.

I juryen satt Kjersti Løken Stavrum, Hans Christian Vadseth, Thomas Spence, Elin Ørjasæter og Kåre Valebrokk. Det er første gang Oslo redaktørforening har en slik kåring.

yr.no-framsida

Værtjenesten yr.no

Blant de øvrige prisvinnere var Trygve Hegnar som fikk utmerkelse som Årest modigste redaktør og Torry Pedersen i VG Nett som fikk heder som Årets redaktør.

Prisdryss

Det er bare noen uker siden NRK sist fikk pris for innsats på nettet, da Yr ble kåret til både Årets beste nett-tjeneste   og i tillegg fikk Språkprisen for god bruk av norsk språk av Dataforeningen.

Lyspunkt

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger