Hopp til innhold

Fotballstjerne fikk tilbake frastjålet hund

Daniel Sturridge gjenforent med hunden sin Lucci etter at den skal ha blitt stjålet av ukjente gjerningspersoner i Los Angeles.

Daniel Sturrigde og hunden som ble stjålet

GJENFORENT: Dette er et av bildene fotballstjernen delte på internett etter at hunden Lucci ble stjålet. Politiet bekrefter at hunden har blitt funnet og levert tilbake til 29-åringen.

Foto: Daniel Sturridge / Instagram / Privat

Politiet i Los Angeles bekrefter nå at spissen er gjenforent med hunden. Hvem som brøt seg inn og stjal hunden er fortsatt ikke kjent.

Natt til tirsdag lokal tid la Daniel Sturridge (29) ut en video på Instagram der han sa at noen hadde brutt seg inn i boligen han leide der og stjålet hunden Lucci.

La ut video på Instagram

Spissen, som forlot Liverpool etter årets sesong, var i Hollywood Hills i Los Angeles og hadde med seg hunden som er av rasen pomeranian.

Sturridge sier at han forlot huset ved 23.30-tiden lokal tid og kom tilbake to timer senere.

På videoen han delte i sosiale medier, kunne man se at glassdøren inn fra verandaen var knust. Overvåkingsvideo fra huset viser tre personer som bryter seg inn.

I videoen ba han tyvene om å levere hunden tilbake.

– Jeg betaler hva som helst. Det handler ikke om penger. Jeg vil bare ha hunden min tilbake. Så enkelt er det, sier Sturridge i videoen.

I etterkant av tyveriet, delte fotballstjernen en rekke bilder av hunden på sosiale medier og oppfordret folk som hadde tips om å ta kontakt.

Gjenforent

I et intervju med TV-kanalen ABC 7 kort tid etter tyveriet sa spissen at det ikke handlet om penger.

– Kjæledyr er det samme som familiemedlemmer. Vi vil ha han tilbake, uttalte han.

Bilder fra Los Angeles viser at politiet gjennomførte kriminaltekniske undersøkelser i og utenfor boligen.

Den samme TV-kanalen melder nå at hund og eier ble gjenforent onsdag. Sturridge sier til kanalen at han ikke mistenker at personen som leverte fra seg hunden var involvert i tyveriet.

AKTUELT NÅ