NRK Meny
Normal

Viking og Bodø/Glimt enig om Bjørdal

Viking er blitt enig med Bodø/Glimt om en overgang for stopperen Johan Lædre Bjørdal.

Johan L Bjørdal

Stopperen Johan Lædre Bjørdal går til Viking.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / SCANPIX

24-åringen reiser nå til Stavanger for å forhandle om sin personlige kontrakt.

Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen vurderer nå om han skal hente inn en erstatter for Lædre Bjørdal.

– Karl Morten Eek er en mann som har venet på å få sjansen i to år nå. Jeg er ikke bekymret for at vi ikke skal klare å fylle tomrommet, sier Ingebrigtsen til NRK.no.

Samtidig innrømmer han at Glimt kan bli mer sårbare bare med bare to stykker.

– Vi får se om vi skal prøve å hente inn flere, sier han.

Forhandlinger

Viking-trener Åge Hareide ønsker også at Markus Halsti kommer til Stavanger, og klubben har lagt inn bud på Malmö FF-forsvareren.

Det som gjenstår for Bjørdal er forhandlinger om den personlige kontrakten, samt den medisinske testen.

– Det er utrolig positivt at klubbene er enig, og det er veldig kjekt at Viking viser interesse for meg, sier Bjørdal til Aftenbladet.no.

– Handler om pris

– Jeg vil egentlig ikke kommentere dette fordi det handler om pris og slike ting som egentlig er Egil Østenstad sitt bord. Men vi tar gjerne begge to, sa Viking-trener Hareide til Rogalands Avis.

Viking håper også å sikre seg en avtale med Stefan Gislason, men islendingen er fortsatt i forhandlinger med danske Brøndby om en sluttpakke.

– Vi har forhørt oss med begge spillernes klubber om mulighetene for å hente dem. Det kommer som sagt an på pris og på hva som skjer med Gislason og Brøndby, sa Hareide.

Ikke enig

Brøndby har gitt Gislason et forslag til sluttavtale, men islendingen har foreløpig ikke tatt en beslutning om den er god nok.

– Vi er ikke helt enig med Gislason ennå. Vi mener vi har tilbudt ham en god pakke, og den går han og tygger litt på nå, sa Brøndby-direktør Jan Groth Møller til RA.