Venner i sorg

Hundrevis av medstudenter og venner minnes musikkstudenten Linn Sandtrøen på facebook.

Minneside for Linn Sandtrøen

SØRGER: Søndag formiddag hadde 1.300 meldt seg inn i sørgegruppen på facebook, og antallet øker jevnt.

Foto: NRK

Den 29-årige kvinnen som ble funnet drept i leiligheten sin i Trondheim torsdag, bodde i Bodø som barn og gikk både på Kirkhaugen ungdomsskole og på musikklinja på Bodø videregående skole på 90-tallet. Etter at hun var ferdig i Bodø gikk ferden videre til NTNU hvor hun studerte musikkvitenskap. Etter planen skulle hun være ferdig med mastergraden til sommeren.

Venner og medstudenter minnes musikkstudenten og søndag formiddag hadde 1.300 meldt seg inn i sørgegruppen på facebook, og antallet øker jevnt. Mange har sendt sine kondolanser og tanker til Linn Sandtrøens familie.

– Hvil i fred, Linn

Helt ufattelig!! Takk for en fin tid ved Bodø videregående. Mine tanker og dypeste medfølelse går til din familie og dine nærmeste. Hvil i fred, Linn.

En 24 år gammel mannlig student har innrømmet å ha drept den 29 år gamle musikkstudenten, men han har ifølge sin forsvarer Christian Wiig ikke innrømmet straffskyld.

Husker Linn fra Kirkhaugen Ungdomsskole. Kondolerer til familien og til de som stod henne nær.

Huff så forferdelig! Finner ikke ord.... dyp medfølelse for de som sto deg nær. Husker godt din vakre stemme fra da vi gikk i samme klasse på videregående i Bodø. Hvil i fred Linn.

Skal ha vært på besøk

Drapsåstedet

Torsdag ble den 29 år gamle kvinnen funnet drep i sin leilighet i Trondheim.

Foto: Tor Aage Hansen

24-åringen ble lørdag formelt varetekstfengslet i fire uker, to av ukene i isolasjon. Det ble også foretatt en del avhør, men politiet vil fortsatt ikke gå ut med verken dødsårsak eller drapsvåpen. adressa.no har snakket med mange venner av den drepte, og skal ha fått opplysninger om at den siktede hadde vært på besøk hos den 29 år gamle musikkstudenten i forkant av drapet.

Dette gjorde vondt å få vite. Takk Linn, for tiden med musikk og sang i Bodø og i Oslo! Tenker på familien og de nærmeste.

Politiet tar pause fra etterforskningen

I dag søndag vil det ikke skje videre politietterforskning.
– Vi mener å ha sikret de spor som er nødvendig, og vi vil vente til mandag med videre etterforskning og avhør av vitner, sier etterforskningsleder Geir Ove Momyr til NRK.

Den drapssiktede 24-åringen er tidligere ustraffet og bodde i samme studenthus som avdøde. Ifølge Dagbladet forsøker politiet å finne ut om drapet kan ha skjedd allerede natt til tirsdag – over to døgn før kvinnen ble funnet drept.

Studentdrap

Politiadvokat Heidi Melø og etterforskingsleiar Geir Ole Momyr.

Foto: Tor Aage Hansen / NRK