NRK Meny
Normal

- Nordnorsk kjærlighet på sitt beste

Mye er annerledes når lyset slås av, og det har NRK utnyttet i tv-programmet «Dating i mørket». I kveldens program er det to nordlendinger som skal i ilden, og ifølge dem er det nordnorsk kjærlighet på sitt beste.

Aleksander Jakobsen og Gina Fjellheim

DATER PÅ NRK3: Onsdag 26.januar er det Aleksander Jakobsen og Gina Fjellheims tur til å date i mørket.

Foto: Privat

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Aleksander Jakobsen og Gina Fjellheim dater hverandre i tv-programmet «Dating i mørket». Episoden der de to deltar får vi se på NRK3 onsdag kveld.

Se episoden her

– Det er veldig mye adrenalin. Du blir satt i en situasjon som du aldri har vært i før, som du ellers ville taklet godt. Og som egentlig er veldig naturlig for meg da, uansett om det er lyst eller mørkt. Men i mørket der, så skal du liksom finne ut hvem du prater med, hvem det er som sitter ved siden av deg, og hvem det er du holder i hånda, sier Aleksander Jakobsen.

Kommer fra Nederland

Programkonseptet kommer fra Nederland. I hvert av programmene skal tre single gutter og tre single jenter bo i hver sin etasje i et hus. De får bare anledning til å møtes og bli kjent i et bekmørkt rom. Ved hjelp av infrarøde kameraer får TV-seerne med seg det deltakerne ikke ser.

I fire dager er deltakerne i samme hus. Gina Fjellheim (28) kommer fra Kabelvåg, men bor nå i Stavanger. I kveld skal vi få se hvordan det går når hun møter bodøværingen Aleksander Jakobsen.

Aleksander Jakobsen

Aleksander Jakobsen

Foto: Gerd Elise Martinsen / NRK

– Alt går på høygir de fire dagene der, uansett om du vil eller ikke. Alle sanser jobber på spreng. Det er kjemperart å sitte i et rom og dele private ting med et menneske du ikke kan se. Egentlig er det ganske kleint, sier Gina.

– Det er veldig mange rare inntrykk man får, og man skal liksom analysere mennesket underveis. Stemmer det overens med hender, øyne og nese og de tankene man har i hodet, sier Aleksander.

Fra programmet Dating i mørket

LATTER: Det ble mye moro under innspillingen. Fra venstre Gina Fjellheim, Øyvor Bakke og Aleksander Jakobsen. I bakgrunnen Svend G. Lindhjem.

Foto: Privat

Spent på reaksjonene

Deltakerne hadde det mye moro underveis, og de er veldig spente på reaksjonene etter kveldens episode.

– Det er ikke noe jeg har tenkt over før nå de siste dagene, etter at jeg har fått veldig mange tilbakemeldinger og mange henvendelser fra media, sier Gina.

Aleksander gleder seg stort til kveldns sending.

– Jeg har sett opptaket ihvertfall ti ganger, og jeg flirer like godt hver gang. Så jeg skal definitivt sitte foran tv i kveld, og det anbefaler jeg alle andre også. Det er definitivt nordnorsk kjærlighet på sitt beste, sier Aleksander.

– Jaaa, istemmer Gina.

Se utdrag fra programmet med Aleksander og Gina:

Video Dating i mørke del3