Hjemmebane = Hjemmeseier?

Hjemmebane har vært så og si ensbetydende med hjemmeseier for Bodø/Glimt, men hvordan blir kveldens resultat mot Mjøndalen?

Video Bodø/Glimt - Sarpsborg 08

FÅR DE GRUNN TIL Å JUBLE I KVELD?: Spillerne på Bodø/Glimt spiller glimrende på hjemmebane, kanskje er det hjemmepublikummet og den velkjente gressmatta som har skylda?

Foto: Nyhetsspiller

I kveld spiller Bodø/Glimt mot Mjøndalen, og kampen den spilles hjemme på Aspmyra stadion. Men selv om Bodø/Glimt har vært lunkne på bortebane, så har hjemmebane vært så og si ensbetydende med hjemmeseier for Bodø/Glimt.

Tapte 0 - 5 mot Bryne på hjemmebane

Det finnes bare et unntak fra den regel i år, og det er hjemmekampen mot Bryne 30. mai. I den kampen gikk alt galt for de gulkledde, som tapte hele 0-5.

Men ser man bort fra den kampen, så har ikke Bodø/Glimt avgitt et eneste poeng på eget gress i årets sesong. Det har faktisk også blitt store solide seierssifre, i hjemmekamp etter hjemmekamp.

Forventer tre poeng i kveld

Så når Mjøndalen skal ut på kunstgressmatta til Glimt i kveld, så er det nok mange som forventer at tre nye poeng skal trille inn på poengkontoen til bodøværingene.
Mjøndalen ligger helt sist i 1. divisjon, og således skulle jo Bodø/Glimt som frister en tilværelse på femteplass på tabellen være bedre rustet til å hente alle poengene.

Når man samtidig vet at Bodø/Glimt har den klart beste statistikken på hjemmebane i år, og Mjøndalen er det svakeste bortelaget. Så er det nok ikke å ta for hardt i å si at Bodø/Glimt er favoritter i denne kampen.

For å følge 1. divisjonskampen, må man logge seg inn, da kan du se Se Bodø/Glimt - Mjøndalen live på Aspmyra direkte fra klokka 18.00 i kveld.

Video Mjøndalen - Bodø/Glimt 11.04.2010

TAPTE FORRIGE KAMP MOT MJØNDALEN: Slik så det ut forrige gang Glimt spilte borte mot Mjøndalen 11. april i år. Da vant Mjøndalen kampen med 1-0 på hjemmebane.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fikk du med deg disse?