Glimt tok viktige poeng mot Bryne

Bodø/Glimt tok et avgjørende skritt i kampen for opprykk etter borteseier mot Bryne.

Håvard Sakariassen

Håvard Sakariassen og Bodø/Glimt tok kunne juble etter 2-1-seieren over Bryne (arkivbilde).

Kampfakta: Bryne - Bodø/Glimt 1-2

Bodø/Glimt kjemper en desperat kamp for å sikre en av kvalifiserings-plassene i 1. divisjon. Etter 2-1-seieren over Bryne tok gultrøyene et viktig skritt.

Det sto 0-0 til pause, men 20 minutter etter sidebyttet våknet Glimt. I løpet av tre minutter var de to mål foran.

Anders Konradsen og innbytter Trond Fredrik Ludvigsen sto for målene. Bryne reduserte en gang Geir Andre Herrem, men kom aldri nærmere.

– Dette var utrolig deilig. Dette var en viktig seier for oss. Nå kan vi bare senke skuldrene og se oppover de siste kampene, sier målscorer Konradsen til NRK.

Seieren betyr at Bodø/Glimt nå er to poeng bak Ranheim som holder den siste kvalifiseringsplassen. Det er tre serierunder igjen i 1. divisjon.