Forlater direktørjobb for å jobbe i Widerøe

Silje Brandvoll sier opp direktørtittelen for å få mer tid til familien. I dag ble det klart at hun starter som informasjonssjef i Widerøe.

Silje Brandvoll

FIKK NY TOPPJOBB I WIDERØE: Silje Brandvoll mener selv at hun ikke forlater reiselivet totalt, selv om hun nå har fått en ny jobb.

Foto: Trygve Andreassen / NRK

– I tillegg til at jeg er leder av NordNorsk reiseliv, så er jeg også mor, og har familie. Og det er ganske krevende når man har et georgrafisk areal som dekker halve norge, sier Brandvold

I 2009 startet hun i jobben som reiselivssjef i Nordland og senere samme året fikk hun jobben som reiselivsdirektør for de tre nordligste fylkene, og er det fjeset som har markedsført NordNorsk reiseliv, men nå går altså over til flyselskapet Widerøe.

– Det blir veldig vanskelig og litt trist. Men samtidig går jeg til en jobb som jeg gleder meg veldig til, sier Brandvoll.

Tar hensyn til barna

– Jeg har hatt ei ekstrem reisebelastning i den tida som har vært og stort arbeidspress, og jeg ser det vel etterhvert at det er vanskelig å kombinere med to barn som jeg skal følge opp som går på skolen. Og det har har også vært med på å bidra til avgjørelsen om at jeg forlater Nordnorsk reiseliv, sier Brandvoll.

– Du tror ikke det blir like mye reising i flyselskapet Widerøe?

– Det blir nok en del reising der også, men ikke så mye som jeg hadde i NordNorsk reiseliv, sier hun.

Har et bredt nettverk

Før Brandvoll begynte som reiselivssjef og direktør, så jobbet hun noen år i London for frisørkjeden Nikita, og har deltatt i oppbyggingen av kjedens mange satsningsområder. Widerøe skriver i ei pressemelding at hennes gode nettverk og hennes kvaliteter førte til at hun fikk jobben.

– Silje har både erfaring fra reiselivsnæringen og nasjonal og internasjonal markedsføringskompetanse, forteller kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe.

Les flere saker med Silje Brandvoll: