Cuphelten går glipp av kvartfinalen: – Det er kona som bestemmer

«Ibba» Laajab sendte Bodø/Glimt til kvartfinalen i cupen, men den kampen får han ikke spille. Han har nemlig et helt spesielt ærend i Marokko.

"Ibba" Laajab, Bodø/Glimt

GRUNN TIL Å JUBLE: Både på fotballbanen og privat har den populære Glimtspissen grunn til å juble. 'Ibba' Laajab scoret seiersmålet i cupens fjerderunde og snart gifter han seg i Marokko. Så får det ikke hjelpe at bryllupsdagen kolliderer med kvartfinalen her hjemme.

Foto: NRK

"Ibba" Laajab senket Odd på Aspmyra. Men kvartfinalen får han ikke spille på grunn av kona.

– Når kvartfinalen skal spilles er jeg i Marokko. For da skal jeg skal gifte meg. Det er dumt, men det er kona som bestemmer. Hun ville ha det på den datoen, så da blir det sånn.

"Ibba" Laajab og Vieux Yakhya Sané, Bodø/Glimt

Ibba' Laajab og Vieux Yakhya Sané, etter onsdagens sier i cupkampen på Aspmyra.

Foto: NRK
Avgjorde i fjerderunden

Abdurahim «Ibba» Laajab scoret seiersmålet da Bodø/Glimt slo Odd 2-1 i cupkampen på Aspmyra i kveld.

28-åringen har vært en stor hit på Aspmyra i år og er toppscorer i 1. divisjon. Men når Glimt skal spille kvartfinale i cupen, må de klare seg uten Laajab.

– Hva tror du fansen sier til den prioriteringen?

– De synes sikkert ikke at det er noe artig, men det sånn er det og det håper jeg de vil respektere. Jeg får ikke gjort noe med det og har i kontrakten at jeg skal få fri. Dessuten har vi en Vegard Braaten som kan komme inn og gjøre det bra.

– Dere var kanskje ikke forberedt på å komme til kvartfinalen i cupen?

– Nei, egentlig ikke. Men vi har et godt lag og vi kan nå helt til topps selv om jeg ikke spiller kvartfinalen, "Ibba " Laajab til NRK.

Bodø/Glimt slo Odd 2-1 på hjemmebane, og er dermed videre til kvartfinalen i cupen.

Se målene fra fjerderunden i cupen på Aspmyra onsdag.

– Fantastisk innsats

Laajab satte ballen i mål etter 78 minutter i onsdagens kamp på Aspmyra mot Odd.. Jim Johansen scoret det første målet for Glimt.

– Fantastisk. Jeg tar av meg hatten for spillerne, sa Bodø/Glimts trener Jan Halvor Halvorsen etter seieren i kveldens cupkamp på Aspmyra.

Les om Bodø/Glimts ærverdige historie her.