Har hatt samtale om ny kontrakt

Klubbdirektør i AaFK bekrefter at det ble gjennomført samtaler med Michael Barrantes angående forlengelse av kontrakta.

Tobias Mikkelsen og Michael Barrantes

Storspill i Tippeligaen har gjort Michael Barrantes til en ettertraktet mann. Her i duell med Tobias Mikkelsen.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

– Målet vårt er å få til forlengelsen med Barrantes. Det har vi jobba for ei god stund og så får vi se hva det ender med, sier klubbdirektør Henrik Hoff til NRK.

Det har lenge vært spekulasjoner rundt framtida til Michael Barrantes, men tross stor interesse fra agenter har ingen klubber kommet med konkrete henvendelser angående midtbanespilleren den siste måneden.

– Jeg kan ikke si om det plutselig dukker opp et kjempetilbud der Barrantes sier at «dette har jeg veldig lyst til», og det er et veldig godt tilbud til Aafk, så kan jeg ikke si at det ikke kan skje noe da. Da må vi vurdere det. Men utgangspunktet er helt klart at han blir her i høstsesongen – i hvert fall den.

Hoff med Barrantes i bakgrunnen

Klubbdirektør Hoff håper å beholde Barrantes ut sesongen - minst.

Foto: Øyvind Sandnes / NRK

Flere navn på blokka

I tillegg til å forlenge kontrakta med midtbanefavoritten Barrantes, som i utgangspunktet går ut etter sesongen, har klubbledelsen flere konkrete navn på blokka før overgangsvinduet åpner 15. juli.

– Men det kan jo skje at det inngås avtaler før det da, sier Hoff.

Han bekrefter at klubben er i dialog med flere spillere, men vil ikke gå nærmere inn på navn. Klubbdirektøren vil heller ikke diskutere prisnivået på eventuelle spillere som forlater eller kommer til klubben.

– Vi har ikke satt en pris eller noen ting på noen av spillerne våre. Det må man alltid se an på bud, hvor mye kontant, hvor mye etter prestasjoner og selvfølgelig etter som spilleren har lyst selv. Uansett om det er Barrantes eller andre.

Men at Ålesundsklubben ønsker å beholde costaricaneren er det liten tvil om.

– Det er helt klart målet til Aafk, fastslår klubbdirektøren.