NRK Meny
Normal

Solskjær kobles til Cardiff

Malky Mackay sitter utrygt som manager i Cardiff. Ole Gunnar Solskjær nevnes som en mulig erstatter i britiske medier.

Ole Gunnar Solskjær

Har Ole Gunnar Solskjær ledet Molde for siste gang?

Foto: Erik Hattrem

The Guardian skriver lørdag at Mackay trolig er ferdig i klubben i løpet av helgen.

Molde-manager Solskjær skal være blant mulige kandidater til å overta jobben i Cardiff.

Det samme gjelder den svenske trenerveteranen Sven-Göran Eriksson.

Solskjær er også aktuell for West Bromwich. Romsdals Budstikke skrev fredag at han har gitt Molde beskjed om at han ønsker å snakke med den engelske klubben. Managerjobben i WBA er ledig etter at Steve Clarke fikk sparken.

Tror ikke på Solskjær

Men selv om flere medier spekulerte i WBA-jobben, kunne NRKs kilder fredag fortelle at denne klubben av all sannsynlighet ikke blir Solskjærs neste stoppested.

– Ingen andre nasjonale aviser i England har hengt seg på The Mirrors oppslag om Ole Gunnar Solskjær. De har selvfølgelig sjekket ut påstandene, og ikke funnet noen bekreftelser på det Mirror skriver. Heller ikke vi i Express & Star og den andre store lokalavisen som dekker WBA, har grunn til å tro at Solskjær er aktuell som erstatter for Steve Clarke.

TJN

I sammenheng med ryktene rundt West Bromwich-jobben, betegnet adm. dir. Tarje Nordstrand Jacobsen i Molde FK avisen The Mirror som ekstremt lite troverdig.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Det var sportsjournalisten Steve Madeley i Express & Stars som fortalte dette til NRK.

– Ekstremt lite troverdig

Det var ikke mulig å få en kommentar fra Molde FK sin adm.dir. Tarje Nordstrand Jacobsen fredag, men til Romsdals Budstikke prøvde han tydelig å legge en demper på West Bromwich sin interesse for Solskjær.

– Jeg kan ikke si noe om hva som skjer utenfor Molde Fotballklubb. På generelt grunnlag kan jeg si at The Mirror er en ekstremt lite troverdig avis, sa han til avisen.

Solskjær har vært i Molde i tre sesonger. Han har ledet klubben til to serie- og ett cupgull. Den tidligere United-legenden har kontrakt til sommeren 2014, og det har hele tiden vært snakk om at han skulle avklare kontraktssituasjonen sin denne høsten.

Kan det være at Solskjær lar være å skrive ny kontrakt, og heller tar jobben i walisiske Cardiff?