Aalesund knep seieren

Aalesund tok sine første tre poeng i eliteserien mot Haugesund hjemme.

Aalesund scorer mot Haugesund

Demar Phillips ga Aalesund ledelsen 1-0 tidlig etter 20 minutter av kampen.

Kjell Rune Sellin slo inn fra høyre, og Phillips satte ballen i mål med bredsiden.

Hjemmelaget hadde flere store muligheter i første omgang, men det 1-0 til pause.

Aalesund fortsatt å skape målsjanser utover i andre omgang, men misset sjansene.

Straffebom

Den største sjansen hadde Peter Orry Larsen da Aalesund fikk straffespark etter en halvtime i andre omgang. Straffesparket kom etter at Kjell Rune sellin ble tatt innenfor 16-meteren.

Men Haugesund-keeper Per Morten Kristiansen reddet straffesparket fra Orry Larsen Han satte ballen til venstre for keeperen, som gikk riktig vei og reddet både straffen og returen.

Etter straffebommen overtok Haugesund føringen i kampen og hadde flere store sjanser, men uten å score.

Oppstrammer

AaFK-trener Kjetil Rekdal var godt fornøyd med seier og tre poeng, men likte dårlig måten laget avsluttet kampen på.

- Enkelte spillere vil få seg en kraftig oppstrammer. De virket helt lamslåtte, sa Rekdal uten å si hvilke spillere han snakket om.

- Skjøt som en gammel bestemor

Rekdal mislikte også at Peter Orry Larsen bommet på straffespark.

- Det går ikke an å skyte som en ei gammel bestemor, sa Rekdal til NRK etter kampen.