NRK Meny
Normal

Maria Trøen

- Jeg elsker tanken på at jeg skal få være med og bidra i Melodi Grand Prix.

Maria Trøen
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

Hør Hear When I´m Calling


Maria Trøen
fra Stavern deltar for første gang i MGP.

Klar til å rocke løs

Maria Trøen
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

Maria Trøen var Jan Werner Danielsens faste korist fra 2000. Dette samarbeidet førte til enda flere oppdrag, og Maria har koret for både Elisabeth Andreassen og en mengde turneer og show med artister som Kåre Conradi, Øivind Blunck og Tommy Steine.

Hun opptrer ofte sammen med sin yngre søster Camilla Trøen, og de to har i en årrekke vært solister for Larvik Storband. I 2007 gav søstrene ut en singel under artistnavnet "SISTERS".

Produsenten bak singelen, Jarl Aanestad, står også for låtbidraget "Hear When I’m Calling".

Maria liker spesielt godt at låten har et refreng som man kjenner igjen, og som man også gjerne blir gående å synge litt på.

- Det er en fengende låt som jeg tror mange vil synes er svært catchy. Det er en kul tekst som kort og greit handler om å stå på egne ben, forteller Maria som gleder seg til å rocke løs.

"Hear When I’m Calling"

Jarl Aanestad har skrevet tekst og melodi.

Han har jobbet som produsent og låtskriver i 10 år, og driver eget produksjonsselskap. Jarl har tidligere jobbet for artister som Morten Abel, Christian Ingebrigtsen og Lilyjets. Han har også skrevet og produsert tittellåter for ulike tv-show, som landeplagen "Kicking You Out" fra andre sesong av Big Brother (TVN).

Årets låtbidrag ble skrevet i Oslo foregående år. Jarl sier at det er opp til lytterne selv å tolke den, men miljøvern skal være et lite hint.