Blue Moon Band

Medlemmene i Blue Moon Band bor i Oslo, Sandefjord, Stockholm, Göteborg og Helsingborg. La oss håpe de kommer seg samtidig til delfinalen i Alta!

Blue Moon Band
Foto: Fredrik Arff/Dinamo

Hør låta her: Blue Moon Band - 'GOODBYE TO YESTERDAY'

Nett-TV: Se Blue Moon Band på scenen i Alta.


Blue Moon Band ble dannet i 2002, og frontes av sangerne Tore Sergei Myklebust og Helle Grankel. Bandet består for øvrig av Jouni Haapala i Stockholm, Robin Svensson i Göteborg og P-O Nilsson i Helsingborg. En logistisk utfordring der, altså.

Bred bakgrunn

Tore og Helle startet sine artistkarrierer i urovekkende ung alder, og har etterpå tråkket mange av de samme musikalske fotspor: fra korsang i barndommen til Wallmanns salonger og musikaloppsetninger i både Sverige og Norge.

Begge to har tidligere erfaring fra MGP som korister. Tore koret for Birgitte Einarsen på låta “Good evening Europe” i 2003, og Helle koret i konkurransen i Oslo Spektrum både i 2004 og 2005. Hun sendte også inn et bidrag i 2006 som ikke kom med.

Blue Moon Band
Foto: Fredrik Arff/Dinamo

Svorne GP-fans

Begges familier er ihuga GP-frelst, og kommer nok garantert til å følge godt med under framføringen av låta:

- Vi har vært flittige GP-tittere helt fra jeg var liten. Vi lagde fest hjemme, delte ut poeng i hytt og pine og diskuterte ofte flittig resultatene, sier Helle

- Det var på samme viset hjemme hos oss. Det er gøy å være tilskuer til MGP og ta inn alle inntrykk, ikke bare de musikalske, skyter Tore inn.

"Goodbye to yesterday"

Låta ”Goodbye to yesterday” handler om å gå videre i livet og å leve her og nå. Den er skrevet av Kjetil Røsnes og Kirsti Johansen fra duoen Avalanche, kjent bl.a. for kjempehit’en “Johnny, Johnny come home” som toppet listene i mange europeiske land.

Dette er første gang de har sendt inn et bidrag til Melodi Grand Prix.