Hopp til innhold

Bli med i folkejuryen til «Adresse Torino»

Nå kan du melde deg på, og være med å vurdere årets Eurovision-bidrag.

Marte Stokstad og Jim Pedersen

KLARE: Marte Stokstad og Jim Pedersen.

Foto: NRK

Verdens største musikkshow nærmer seg, og tradisjonen tro skal NRK presentere låtene og artistene som deltar i Eurovision Song Contest: «Adresse Torino».

Brenner du for Eurovision, og vil dele dine meninger om låtene på TV? Nå søker programleder Marte Stokstad etter nye paneldeltakere til programmet!

– Du kan nemlig være med å bedømme bidragene som er med i årets Eurovision, sammen med Kevin Vågenes, Ingeborg Heldal og Stian «Staysman» Thorbjørnsen – og Jim Pedersen, sier Stokstad.

Jim Pedersen er MGP-fan og var en av de som sendte inn video for å sitte i fjorårets panel. Stokstad og Pedersen kom så godt overens, at de nå jobber tett sammen.

Adresse Rotterdam Ep03

VÆR MED I FOLKEJURYEN: Nå kan du bedømme årets ESC-låter sammen med (f.v.) Ingeborg Heldal, Kevin Vågenes, Marte Stokstad og Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Her fra fjorårets «Adresse Rotterdam» hvor Else Kåss Furuseth gjestet

Foto: NRK

– Vi fikk umiddelbar god kjemi, og nå er han med meg, både på research og som radiomakker på «MGP-fest» på NRK P1. Så det var virkelig en match made in heaven, det!

For å melde deg på, fyll inn skjema under og send en video hvor du anmelder et bidrag fra MGP/ESC-historien og snakker litt om din interesse for konkurransen.

Klippet bør være maks 1 minutt.

– Vi oppfordrer alle MGP-entusiaster til å søke, sier Marte.

Påmeldingen er herved stengt.