Smith vettskremt før Obama-intervju

Will Smith fikk gjøre det eneste intervjuet med Barack Obama på norsk jord. Han var vettskremt.

Will Smith

Will Smith forberedte seg godt før intervjuet med president Barack Obama.

Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix

– Det var første gang jeg var nervøs foran et kamera på lenge, sier Will Smith på en pressekonferanse.

Vettskremt Will Smith

Han hadde forberedt seg god, men når man skal intervjue verdens mektigste mann Barack Obama, blir selv Hollywoodskuespiller Will Smith fryktelig nervøs.

- Man vil jo ikke høres dum ut. Når man sitter der med presidenten etter tre ukers forberedelsestid, bør ikke det eneste man kommer med være; «Hvordan er det egentlig å være president?» Man vil lyde være litt skarpere enn det.

Michelle og Barack Obama

Hva er det med Obamas ører?

Foto: Heiko Junge / Scanpix

Smith fortalte - til latter fra forsamlingen - om hvordan han gjerne ville prøve å høres smart ut under intervjuet. Og aller helst få Obama til å si akkurat den tingen som ingen andre hadde fått ham til å si.

– Jeg var vettskremt!, innrømmer Will Smith.

Ørene skaffer ham en hovedrolle

Og det er ikke noen fare for at nobelverten Will smith starter en nye karriere som journalist, for Barack Obama har sett seg ut skuespilleren i en hovedrollen i en evtentuell film om Obama.

– Visstnok hadde han sagt at han gjerne ville ha meg til å spille hovedrollen om hans liv. Og det på grunn av ørene mine. Her er det visse likhetstrekk mellom oss, sier Will Smith.

Kulturstrøm

  • «Atlantic Crossing» skal diskuteres

    Dramaserien «Atlantic Crossing» tas opp i Kringkastingsrådet. Forfatter Tor Bomann-Larsen skal legge fram sin kritikk om tukling med historiske fakta om kongefamilien. Serieskaper Alexander Eik og forfatter Linda May Kallestein deltar også på møtet.

  • Økende seertall for Maskorama

    860.000 tv-seere i Norge så tredje episode av NRK1s Maskorama på lineær tv i helgen. Det er det høyeste tallet så langt for serien. Regner man med de som har sett programmet på nett, er seertallet over 900.000, opplyser NRK.

    Mia Gundersen i Maskorama
    Foto: Julia Marie Naglestad / NRK