Normal

Smith vettskremt før Obama-intervju

Will Smith fikk gjøre det eneste intervjuet med Barack Obama på norsk jord. Han var vettskremt.

Will Smith

Will Smith forberedte seg godt før intervjuet med president Barack Obama.

Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix

– Det var første gang jeg var nervøs foran et kamera på lenge, sier Will Smith på en pressekonferanse.

Vettskremt Will Smith

Han hadde forberedt seg god, men når man skal intervjue verdens mektigste mann Barack Obama, blir selv Hollywoodskuespiller Will Smith fryktelig nervøs.

- Man vil jo ikke høres dum ut. Når man sitter der med presidenten etter tre ukers forberedelsestid, bør ikke det eneste man kommer med være; «Hvordan er det egentlig å være president?» Man vil lyde være litt skarpere enn det.

Michelle og Barack Obama

Hva er det med Obamas ører?

Foto: Heiko Junge / Scanpix

Smith fortalte - til latter fra forsamlingen - om hvordan han gjerne ville prøve å høres smart ut under intervjuet. Og aller helst få Obama til å si akkurat den tingen som ingen andre hadde fått ham til å si.

– Jeg var vettskremt!, innrømmer Will Smith.

Ørene skaffer ham en hovedrolle

Og det er ikke noen fare for at nobelverten Will smith starter en nye karriere som journalist, for Barack Obama har sett seg ut skuespilleren i en hovedrollen i en evtentuell film om Obama.

– Visstnok hadde han sagt at han gjerne ville ha meg til å spille hovedrollen om hans liv. Og det på grunn av ørene mine. Her er det visse likhetstrekk mellom oss, sier Will Smith.

Kulturstrøm

 • Cosby-dommen ventet tirsdag

  Rettsdagen i saken mot skuespilleren og komikeren Bill Cosby i er avsluttet i Pennsylvania. Dommen er ventet tirsdag. Aktoratet ber om mellom fem og ti års fengsel for 81-åringen, som er funnet skyldig i flere tilfeller av seksuelle overgrep.

 • Beskylder motehus for plagiat

  Den norske designeren Edda Gimnes beskylder det italienske luksusmerket Moschino for å ha kopiert klesdesignet fra hennes vår- og sommerkolleksjoner fra 2016 og 2017 (til venstre), skriver MinMote. Da Moschino lanserte sin nye kolleksjon under moteuken i Milano, reagerte Gimnes på at mønsteret på klærne lignet. Gimnes skal ha vist skisser av klærne til motehuset under et besøk på New York-kontoret deres sist høst. Moschino-kolleksjonen hylles av motemagasinet Vogue.

  Edda Gimnes design (til venstre) og Moscihno-design (til høyre)
  Foto: Edde Gimnes/AFP
 • Ny TV-seier for Lindmo

  Anne Lindmo har fått en knallåpning på TV-høsten. Fredag hadde hun 736.000 seere, nesten dobbelt så mange som TV 2-rivalen Fredrik Skavlan, skriver Kampanje. 736.000 seere er en økning fra forrige uke da 620.000 fikk med seg TV-programmet.

  Anne Lindmo nytt
  Foto: Julia Naglestad