Støttekonserten i Manchester blir vist på NRK

Støttekonserten som Ariana Grande holder i Manchester sammen med en rekke stjerner førstkommende søndag, blir vist på NRK.

Ariana Grande

Ariana Grandes stjernespekkede konsert blir å se på NRK 3.

Foto: DANNY MOLOSHOK / Reuters

Konserten blir sendt live på NRK.no og på NRK3 på søndag kveld. Støttekonserten blir holdt for å hedre ofrene etter terroren som rammet Ariana Grande-konserten i Manchester, natt til tirsdag i forrige uke. En selvmordsbomber detonerte en bombe like utenfor Manchester Arena, 22 mennesker drept og minst 60 såret.

NRK har kjøpt rettighetene til å vise konserten «One Love Manchester» fra BBC World, den skal holdes på cricketbanen i Old Trafford.

Germany Miley Cyrus

Miley Cyrus er en av mange store stjerner som kommer til Manchester på søndag.

Foto: Marius Becker / Ap

Ariana Grande får med seg en rekke verdensstjerner Miley Cyrus, Coldplay, Pharrell Williams, Justin Bieber, Take That, Usher, Niall Horan og Katy Perry vil stå på scenen.

Cricketbanen i Old Trafford skal ha en kapasitet på 50,000 publikummere, og Grande har opplyst at hun gir gratis billetter til fans som var på konserten hennes 22. mai da terroren rammet.

Støttekonserten ble utsolgt på under 20 minutter i dag. Senere ble en rekke billetter lagt ut på auksjonsnettsted eBay for mange ganger mer enn kjøpspris, melder BBC.

eBay sier at de ikke godtar salg av noen billetter eller varer som ikke går direkte til krisefondet etter terroren.

LES OGSÅ: Ariana Grande leder stjernespekket hyllestkonsert

– Jeg lar ikke frykten styre

Verdensstjernen Katy Perry er aktuell med nytt album 9. juni, sa til NRK tidligere i dag at hun var knust da hun hørte om angrepet og mener at musikksamfunnet nå må stå sammen og vise sin støtte.

Katy Perry Stockholm

NRK møtte Katy Perry i Stockholm i dag, og hun deltar i konserten i Manchester for å støtte de som opplevde terroren og for å vise at ikke frykten skal få styre.

Foto: Christian Ingebrethsen / NRK

– Men jeg lar ikke frykt styre livet mitt, selv om jeg er veldig realistisk og forberedt. Jeg bruker begge sider av hjernen min – selv om jeg er en dagdrømmer, så er føttene mine plantet på jorda, sier hun.

– Jeg kan ikke forestille meg hva familiene i Manchester går gjennom, men jeg er her for å gi min støtte på den måten jeg kan, forteller Katy Perry når NRK møter henne i Stockholm.

LES OGSÅ: Katy Perry til NRK: – Jeg lar ikke frykt styre livet mitt

Kulturstrøm