Robyn kommer til Stavanger

Den svenske artisten skal delta under russetreffet i Kongeparken i mai.

Den svenske popartisten Robyn

Landstreff Stavanger har fått det svenske popikonet Robyn som en av artistene til årets russetreff i Kongeparken.

Foto: Jens Dige / AP

Landstreff Stavanger har fått det svenske popikonet Robyn som en av artistene til årets russetreff i Kongeparken.

Robyn har hatt en stor karriere så langt også internasjonalt og er nå mer populær enn noen gang. Med albumene Body Talk pt. 1, 2 og 3, alle tre gitt ut i løpet av 2010, viste hun også fram innovative sider.

Nå har hun meldt sin ankomst til musikkfestivalen Landstreff Stavanger som trekker 11.000 besøkende hver dag. Festivalen skal arrangeres 6. og 8. mai.

– Utsolgt på få dager

– Det er fantastisk å få Robyn til Landstreffet. Hun er en artist med solid integritet som når ut til et stort publikum. Jeg føler på mange måter at Robyn er en helt perfekt artist for Landstreffet, sier bookingansvarlig Magnus Lund i Landstreffet.

– Vi vil offentliggjøre en rekke fantastiske artister i tiden som kommer, og er veldig opptatt av å gi russen et sterkt produkt med høy kvalitet. Robyn er en sånn artist, sier Lund.

Fra før av er blant andre den amerikanske rapperen Ludacris, Kaizers Orchestra, Kvelertak, Laidback Luke (NL), Karpe Diem, Postgirobygget, Juicy og Madcon klare for Landstreff Stavanger 2011. Billettene ble lagt ut for salg i august og ble utsolgt på noen få dager.

Kulturstrøm

 • Nytt europeisk forbund for e-sport

  Denne uka er det stiftet et europeisk forbund for e-sport tilsvarende fotballens UEFA. Norske representanter på møtet i Brussel er tydelige på at vi vet for lite om e-sport, selv om så mange ungdommer driver med det.

 • Strever med nynorsk

  Ansatte i den nye fylkeskommunen Vestfold og Telemark strever med nynorsken. En stikkprøve NRK har gjort, viser at det er mange språklige feil i brev fra fylkeskommunen. Den er språklig nøytral, men minst 25 prosent av brev eller andre offentlige skriv skal være på nynorsk.

  Nynorsk brev fra Vestfold og Telemark fylkeskommune
  Foto: Britt Boyesen / NRK
 • Stjerneskuddet Isah slet

  – Det kunne gå opp til fire dager hvor jeg ikke spiste fordi jeg ikke hadde råd, forteller Kaleb Isaac Ghebreiesus, kjent under artistnavnet Isah, til P3.

  Isah
  Foto: Tom Øverlie / NRK