Robyn kommer til Stavanger

Den svenske artisten skal delta under russetreffet i Kongeparken i mai.

Den svenske popartisten Robyn

Landstreff Stavanger har fått det svenske popikonet Robyn som en av artistene til årets russetreff i Kongeparken.

Foto: Jens Dige / AP

Landstreff Stavanger har fått det svenske popikonet Robyn som en av artistene til årets russetreff i Kongeparken.

Robyn har hatt en stor karriere så langt også internasjonalt og er nå mer populær enn noen gang. Med albumene Body Talk pt. 1, 2 og 3, alle tre gitt ut i løpet av 2010, viste hun også fram innovative sider.

Nå har hun meldt sin ankomst til musikkfestivalen Landstreff Stavanger som trekker 11.000 besøkende hver dag. Festivalen skal arrangeres 6. og 8. mai.

– Utsolgt på få dager

– Det er fantastisk å få Robyn til Landstreffet. Hun er en artist med solid integritet som når ut til et stort publikum. Jeg føler på mange måter at Robyn er en helt perfekt artist for Landstreffet, sier bookingansvarlig Magnus Lund i Landstreffet.

– Vi vil offentliggjøre en rekke fantastiske artister i tiden som kommer, og er veldig opptatt av å gi russen et sterkt produkt med høy kvalitet. Robyn er en sånn artist, sier Lund.

Fra før av er blant andre den amerikanske rapperen Ludacris, Kaizers Orchestra, Kvelertak, Laidback Luke (NL), Karpe Diem, Postgirobygget, Juicy og Madcon klare for Landstreff Stavanger 2011. Billettene ble lagt ut for salg i august og ble utsolgt på noen få dager.

Kulturstrøm