NRK Meny
Normal

Per Flys 'Forestillinger'

Seks uker til premiere. Seks skuespillere i intenst arbeid, der skillet mellom det profesjonelle og det private ikke alltid er lett å få øye på.

Forestillinger
Foto: Per Arnesen

Forestillinger
Foto: Per Arnesen
Forestillilnger
Foto: Per Arnesen

Forestillinger er en intens og nyskapende tv-serie om kjærlighet, ikke alene kjærligheten til en partner, men også kjærligheten til en datter, en far eller en venn. Alt sammen er sentrert rundt den karismatiske instruktøren Marko, som skal sette opp Shakespeares «Venus og Adonis». Historien skildrer seks personers vidt forskjellige opplevelser av de samme seks ukene og utspiller seg under prøveperioden frem til premieren. Det blir en kamp på liv og død.

Forestillinger
Foto: Per Arnesen

Hvert enkelt avsnitt av serien har sin egen selvstendige hovedkarakter. Jakobs avsnitt handler om en brå oppvåkning fra forelskelsens rus – Tanjas om å ville forlate mannen hun elsker – Katrins om å bli sett og elsket som den personen hun er – Evas om å ville finne familien sin – Jens’ om å svikte sin beste venn – og Markos om det djevelske i det å bli sitt eget prosjekt.Forestillinger handler om møter mellom mennesker, og hvordan disse møtene påvirker våre liv. Hva er det som former oss? Hva er grunnen til at vi elsker, og hva er grunnen til at vi svikter?

Episodeguide "Forestillinger"

Mer om Forestillinger

På NRK1 torsdager klokken 20.25

Kulturstrøm