Mistet beina i Roskilde

I følge VG Nett skal en 26 år gammel nordmann ha mistet begge beina i en togulykke på vei hjem fra Roskildefestivalen.

Roskilde, Danmark, kart

Det var på jernbanelinja ved Roskilde stasjon ulykken skjedde.

Foto: Google Maps

Les også: Tidenes vanskeligste Roskilde

Alt om Roskildefestivalen 2007!

En 26 år gammel mann fra Stavanger hadde av en eller annen grunn lagt seg ned på skinnegangen mellom København og Roskilde.

Omkring klokka 01 i natt ble han kjørt over av et godstog og fikk begge bena kappet av.

La seg ned på skinnegangen

- Han har av en ukjent grunn lagt seg ned på skinnegangen to til tre kilometer fra festivalområdet, sier i Peder Koch politiet i Midtre Vestsjælland til VG Nett.

Mannen skal ha vært på Roskildefestivalen og ble påkjørt to-tre kilometer fra festivalområdet.

- Vi fikk meldingen 01.48. Da hadde han ligget en stund, sier Koch til Dagbladet.no.

Lå tre kvarter i en grøft

Mannen skal etter ulykken ha klart å slepe seg ned i en grøft, der han ble liggende i omkring tre kvarter før han ble funnet av føreren av et annet tog.

- Vi kan tenke seg at han har gått fra festivalplassen og mot sentrum og Roskilde stasjon. Men vi veit ikke sikkert, for han har ikke blitt avhørt. Vi mener også å tro at han lå på skinnegangen. Om han har lagt seg til å sove eller hva, vet vi ikke. Føreren av toget som kjørte på ham la ikke merke til ham, sier Peder Koch til Dagbladet.no.

Han mistet begge beina i ulykka, men skal være utenfor livsfare.

Kulturstrøm

  • Høie kritisk til Sabeltann-show

    Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni.

  • Zuckerberg lover gjennomgang

    Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold. Det lovte toppsjef Mark Zuckerberg da han møtte ansatte denne uka. Ifølge nettstedet Vox fikk han kritikk fordi Facebook ikke reagerer på USAs president Donald Trump, slik Twitter og Snapchat gjør.