NRK Meny
Normal

Hva skjer med Aerosmith?

Slutter Tyler, eller slutter han ikke? Bandets framtid virker usikker.

Aerosmith

Aerosmith synes å ikke kunne bestemme seg. Det er blitt sagt at vokalisten Steven Tyler skal slutte i bandet, og Tyler har benektet det samme ryktet. Her står Tyler som nummer to og Perry som nummer tre fra venstre.

Foto: Scanpix/AP

Steven Tyler benekter at han har forlatt Aerosmith.

Steven Tyler benekter at han har forlatt Aerosmith, men alt er visst ikke helt avklart.

Foto: Scanpix/AP

Aerosmith synes å ikke kunne bestemme seg. Det er blitt sagt at vokalisten Steven Tyler skal slutte i bandet , og Tyler har benektet det samme ryktet.

Fortsatt uklart

Men rockegruppas framtid virker fortsatt svært uklar. Gitaristen Joe Perry står nemlig på sitt om at bandet fortsatt overveier å skaffe seg en ny sanger, skriver musikkbladet Rolling Stone .

– Han vil ta to års fri fra bandet. Vi vil jobbe videre. Alt er mulig akkurat nå. Men all kommunikasjonen mellom oss de siste månedene har skjedd via våre managere. Det er ganske rart, sier han til bladet.

Overraskelse

At hele Aerosmith, inkludert Tyler, sto på scenen sammen i New York onsdag kom som en overraskelse også for Joe Perry. Tyler dukket plutselig opp og spurte om han kunne få synge den siste sangen, «Walk This Way».

– Etter å kjent hverandre i 40 år sa jeg: Hvorfor ikke? Han kom opp og sang låta og det var det siste jeg så til ham, sier Perry.

Her kan du se et klipp fra konserten der Perry benekter at han slutter:

Kulturstrøm

  • Franklin begraves i Detroit

    Soulsanger Aretha Franklin begraves i hjembyen Detroit i USA fredag 31. august. Franklin døde av kreft, 76 år gammel. I dagene før begravelsen blir båren til Franklin plassert i museet for Afro-Amerikansk historie i Detroit.

    PEOPLE-ARETHA FRANKLIN/
    Foto: Handout . / Reuters