NRK Meny
Normal

Ed Sheeran til «Game of Thrones»

– Der var katta ute av sekken, skriver popstjerna på Twitter.

Ed Sheeran

Ed Sheeran bli skuespiller.

Foto: MARK BLINCH / NTB Tema

Den britiske popstjernen Ed Sheeran får en rolle i den kommende sesongen av serien «Game of Thrones», skriver flere bransjeblader.

Gjesterollen ble kunngjort under en paneldebatt på South by Southwest-festivalen i Austin i delstaten Texas, skriver Variety. Serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss samt stjernene Maisie Williams og Sophie Turner deltok i debatten.

–Vi har forsøk å få Ed Sheeran til serien i flere år for å overraske Maisie, og i år har vi endelig klart det, sier Benioff. Williams, som spiller Arya Stark i serien, er en stor fan av Sheeran, skriver magasinet Vanity Fair.

– Katta er visst ute av sekken, er Sheerans reaksjon på Twitter , der han også linker til Vanity Fairs artikkel.

Laster Twitter-innhold

En talsperson for HBO bekrefter at Sheeran har en rolle, men ønsker ikke å komme med mer informasjon. Det er ikke kjent om han blir med i én episode eller flere. Den sjuende sesongen av «Game of Thrones» skal etter planen starte 16. juli. Under Texas-festivalen ble det også avslørt av den åttende og siste sesongen kun kommer til å bestå av seks episoder.

Kulturstrøm

  • TV-spel fører til turistboom

    Traileren for TV-spelet «Fallout 76» har ført til auka interesse for den amerikanske delstaten Vest-Virginia. Turistsida WVExplorer.com melder til Kotaku at den daglege trafikken har gått frå 2000 daglege besøk til 30 000. Spelet kjem ikkje ut før i november i år, men traileren for spelet har allereie 17 millionar visningar på Youtube.

  • Se høydepunkt fra Grieg-sendingen

    I helga gjennomførte 600 musikere verdens lengste Grieg-konsert! Her er noen av høydepunktene.

    Fikk du ikke med deg det historiske musikkmaratonet? Du kan se alle de 74 opusene i NRK TV.