Normal

Bluescruise i Bodø

Det blir et voksent herrelag på scenen i MS Trollfjord i kveld når Knut Borge og Knut Reiersrud inviterer til bluescruise. Poet Jan Erik Vold og veteranene Steinar Albrigtsen og Terje Nilsen stiller med tett lokalt komp i ryggen klokka 19.30.  

 

Bluesnissene Knut Borge og Knut Reiersrud
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Jan Erik Vold

Jan Erik Vld skal både lese og synge

Foto: Falch, Knut / Scanpix

Programlederne fra NRK P2's Bluesasylet, Knut Borge og Knut Reiersrud, har satt sammen en variert kveld for bodøværinger og cruisepassasjerene. 

- Dette blir en kveld sterkt preget av våre medvirkend - som alle borger for kvalitet og bredde. Jan Erik Vold kommer til å få en dobbeltfunksjon, og opptre som både utøver og historieforteller. Begge deler er han jo suverent kapabel til - så dette blir bra, sier Borge.

Les også: Jan Erik Vold på kulturcruise

Nilsen og Albrigtsen

Bodøs egen trubadur Terje Nilsen kommer i disse dager med ny plate, kalt "Portrett", og kommer til å spille stoff herfra ombord.

Les mer om Terje Nilsens nye plate her:

"Portrett" fra Terje Nilsen

- Jeg har aldri hørt Terje Nilsen live før, så dette gleder jeg meg veldig til. Og Steinar Albrigtsen er jo en flott gitarist og sanger - bedre enn mange av originalene etter en oppvekst med øving fem timer om dagen - så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid.

Knut Reiersrud og Steinar Albrigtsen prøver til blueskvelden i Bodø 8. november

Knut Reiersrud og Steinar Albrigtsen prøver til blueskvelden

Foto: Kristin Vold / NRK

Programledermakker Knut Reiersrud har også med seg gitaren til Bodø, og ellers møter vi et komp bestående av Finn Robert Olsen på gitar, Bård Bergrabb på bass, og Arnfinn Bergrabb på trommer.

Kvelden direktesendes på NRK.no's nett-TV og i NRK P2.

 

 

 

Kulturstrøm

  • Øker støtten til Kortfilmfestivalen

    Grimstad kommunestyre har vedtatt å øke tilskuddet til Kortfilmfestivalen med 150 000 kroner, og bidrar dermed med over 1,1 million kroner neste år, skriver Agderposten. Grunnen er at Norsk filminstitutt har kuttet støtten med 600 000 kroner.