Team Me, OnklP og Highasakite i P3 Gull

Både Elverumsbandet Team Me, OnklP fra Lillehammer og Highasakite med medlemmer fra Vinstra og Skjåk er nominert til priser i P3 Gull 2014. Team Me skal også spille på festen i kveld. – Det er litt skummelt, sier Marius Drogsås Hagen.

Team Me, Marius Drogsås Hagen

Vokalist i Team Me, Marius Drogsås Hagen er spent på hva kvelden vil bringe. Team Me er nominert til P3 Gull og skal opptre live.

Foto: privat

Team Me skal opptre på musikkshowet , samtidig som de er nominert til Årets Liveartist.

P3 Gull 2014

Live Nelvik leder showet på Fornebu Arena.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

Begge deler er spennende.

– Vi har aldri vært med på et så stort TV-show på denne måten, så jeg vet ikke helt hva jeg kan forvente. Men det er litt skummelt når det skal filmes. Da har man liksom ett forsøk å gjøre det på, sier Marius Drogsås Hagen.

Men så er det jo nettopp som liveartister Team Me har utmerket og i den kategorien de er nominert til P3 Gull 2014, så det bør vel helst gå bra.

– Ja, det er sant. Vi er jo ikke uvant med liveopptredener.

Glad for nominasjon

Og han er veldig fornøyd med at de er nominert i nettopp den kategorien.

– Det er vi ganske komfortable med. Og det er vi ganske happy for at vi har blitt, for vi har spilt usedvanlig mye livekonserter, sier Marius Drogsås Hagen.

team me team me

Team Me er nominert som beste liveband og skal også opptre på musikkshowet.

Foto: Team Me / Handout / NTB Tema

Team Me ga ut sitt andre album tidligere i år, Blind As Night. Det fikk terningkast fem av P3s anmelder. Etter debutalbumet, To The Treetops, vant de Spellemannprisen i klassen popgruppe.

Tror ikke de vinner

Men om de vinner P3 Gull i kveldens konkurranse er Marius ikke så sikker på.

– Nei, det tror jeg ikke, svarer han kontant.

For det er mange andre bra band i kategorien, og han syns det er litt skummelt og gå rundt og tro eller håpe på at man skal vinne.

De andre som er nominert er Highasakite, Team Me, OnklP & De Fjerne Slektningene, Kvelertak og Emilie Nicolas.

Hva Team Me skal gjøre når de kommer på scenen i kveld, vil ikke vokalisten si så mye om.

– Det kan jeg ikke si. Da avslører jeg alt. Men vi har noen ganske morsomme ting på gang, sier Marius Drogsås Hagen i Team Me.

– Superstas, sier OnklP

OnklP

OnklP har hele tre vinnersjanser i kveldens P3 Gull.

Foto: NRK

Pål Tøien, alias OnklP, opprinnelig fra Lillehammer er nominert til tre priser i to kategorier i P3 Gull 2014.

OnklP & De Fjerne Slektningene konkurrerer med blant andre Team Me og Highasakite i kategorien liveartist. I tillegg er han nominert til årets låt med "Styggen på ryggen", og også sammen med Kaveh med låta "Snufs".

– Jeg føler at jeg allerede har vunnet, jeg. Jeg håper selvfølgelig, og det ser jo veldig bra ut, men jeg har lært av erfaring at en ikke skal forvente seg noen priser eller store pengesummer, for da blir man bare skuffa, sier Pål Tøien.

Men han har markert seg stort i høst med "Styggen på ryggen". Rapperens personlige utleveringer om angst og rus har gått rett til hjertet på fansen.

– Det har vært et skikkelig sirkus i høst. Tilbakemeldingene og trøkket har vært stort. Jeg har ikke hatt et sekund fri, det har bare vært action og helt fantastisk, sier Pål Tøien.

– Spiser mikrofon om du ikke vinner

Og NRKs programleder Madeleine Cederstrøm har tro på Lillehamringen. På direkten i ettermiddagssendinga fredag, lovte hun å spise en mikrofon hvis ikke Pål Tøien går hjem fra showet lørdag kveld med en pris.

OnklP svarte med takk og ba Madeleine passe på tennene sine.

– Vi skal dit og se på showet og kose oss. Det blir kult uansett, sier Pål Tøien.

Highasakite med to nominasjoner

Highasakite

Highasakite består av vokalist Ingrid Helene Håvik, Trond Bersu, Øystein Skar, Marte Eberson og Kristoffer Lo.

Foto: Tonje Thilesen

Highasakite er også nominert til både beste liveartist og beste låt. To av medlemmene i bandet kommer fra Vinstra og Skjåk i Oppland.

De var det første bandet som ble annonsert til årets P3 Gull. Også de skal opptre på musikkfesten.

Vi skal gjøre vårt aller, aller beste . Håper folk blir fornøyd med det, sa bandet om hvorvidt de kan love et magisk sceneshow i kveld.