Ble oppringt av Justin Bieber: – Mange tror det er tull

Anna Langseth Folkestad (20) skulle bare sjekke stjernas Instagram-profil før hun skulle legge seg. Det endte med en samtale foran 50.000 mennesker.

Anna Langseth Folkestad ble oppringt av Justin Bieber på Instagram-Live

BLE OPPRINGT: Anna Langseth Folkestad ble oppringt av Justin Bieber på Instagram. – Kroppen min gikk nok i en sånn sjokktilstand, sier 20-åringen.

– Det begynte egentlig med at jeg var på vei i seng, og da pleier jeg å sjekke Justin Bieber sin Instagram profil, sier Anna Langseth Folkestad.

20-åringen fra Lillehammer forteller at hun er en stor fan av den verdenskjente artisten, og at hun har vært det helt siden hun var 12 år gammel.

Anna Langseth Folkestad

SJOKKTILSTAND: Anna Langseth Folkestad sier at kroppen hennes gikk inn i en sjokktilstand da idolet hennes, Justin Bieber, ringte henne opp på Instagram. – Jeg prøvde å holde meg så rolig som mulig, sier 20-åringen.

Foto: Privar

– Jeg la meg ned i senga og oppdaget at han var på en Instagram live. Tidligere har han invitert enkelte fans til å være med å prate med ham på live, så jeg bestemte meg for at det hadde vært morsomt å bare prøve å trykke på den knappen en gang før jeg gikk til sengs.

En melding dukket plutselig opp på skjermen hennes: «Justin Bieber vil starte en live-sending med deg».

– Da måtte jeg jo bare godta, og plutselig så var jeg på skjermen sammen med Justin Bieber foran over 50.000 mennesker, forteller Folkestad.

Husker ikke så mye

Justin Bieber slo gjennom som artist da han var 13 år gammel. Siden den gang har 26-åringen sluppet fem album, og på Instagram har han over 131 millioner følgere.

– Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle oppføre meg. Jeg husker egentlig ikke så mye. Kroppen min gikk nok i en sånn sjokktilstand, men jeg prøvde å holde meg så rolig som mulig. Jeg fikk heller gråte alle de tårene jeg måtte gråte etterpå isteden.

Folkestad forteller at hun og Justin Bieber snakka om alt og ingenting.

– Så måtte jeg også få sagt hvor mye jeg elsker han og hvor mye han betyr for meg som artist, og hele den pakka der. Det var veldig deilig å få det ut, sier hun og ler.

Justin Bieber i Telenor Arena

131 MILLIONER FØLGERE: Justin Bieber er en av verdens største artister. 26-åringen har fans over hele verden, og på Instagram har han over 131 millioner følgere.

Foto: Kim Erlandsen / NRK P3

Har møttes før

Folkestad forteller at dette ikke var første gangen hun snakket med verdensstjerna.

– Jeg var med på en konkurranse for noen år siden hvor man kunne vinne et møte med Justin Bieber. Jeg tok meg sammen og lagde en video som gjorde at jeg vant. Så jeg fikk møte ham da han var i Norge sist gang.

Hun legger til at det møtet ikke varte spesielt lenge, fordi hun ikke var den eneste som skulle hilse på han den gangen.

– Jeg fikk et lite kyss på kinnet og vi utvekslet noen ord, men ikke noe mer enn det. Så jeg vil nok si at denne samtalen nok topper det møtet.

– Mange tror det er tull

Folkestad forteller at hun ikke fikk sove spesielt mye etter samtalen.

– Jeg lå oppe ganske lenge og bare sprella med beina. Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg, sier hun.

Da hun ble spurt om hvordan venner og kjente har reagert på møte med Bieber forteller hun at datoen gjør det vanskelig for folk å tro på henne.

– Mange tror at det er tull, for det er jo 1. april. Folk tror at jeg har sittet oppe og redigert en lang video hvor jeg bare har prøvd å få det til å se ut som at jeg har en samtale med idolet mitt.

– Jeg tenker bare at de får tro hva dem vil. Jeg vet at det skjedde og det er det viktigste for meg.

Flere saker fra Innlandet

Programleder: Anders Bakkerud Larsen

Klokka 19.45: Nyheter fra Innlandet