Reserven reddet kvelden

Njogu Demba Nyren har bare scoret to serimål. I kveld berget han et Brann-lag som slet med å avgjøre kampen mot latviske Ventspils.

demba

SLUTT: Brann reiser til Latvia med ett måls forsprang. Laget hadde mange sjanser mot Ventspils, men det tok 87 minutter før det forløsende målet kom. Innbytter Njogu Demba-Nyrén ble avgjørende i en kamp der hjemmelaget ikke imponerte.

90. min: Demba-Nyrén prøver seg igjen. Frisparket fra 22 meter er farlig, men Vanins i gjestenes mål redder på streken.

87. min: Njogu Demba-Nyren sender Brann i ledelsen! Gambieren som kom inn for Robbie Winters ble spilt gjennom av Erik Huseklepp og satte ballen inn via Vanins i gjestenes mål.

78. min: Karadas fyrer et skydd i stolperoten fra 20 meters hold.

74. min: Robbe Winters bestemmer seg for å gjøre alt selv, dribler av et par forsvarere, men skuddet blir for slapt, og går i klypene til Andris Vanins.

71. min: Ventspils med stor sjanse! Karadas redder på streken.

66. min: Huseklepp åpner opp Ventspils-forsvaret med en utsøkt pasning til Winters. Skotten legger inn til Karadas, som igjen setter ballen utenfor.

62. min: Hjemmelaget bytter ut Bjørn Dahl, og setter inn Erik Huseklepp. Jan Gunnar Solli trekkes ned som høyreback.

60. min: Brann kjører kampen mot Ventspils fullstendig nå. Men det er fremdeles ingen som klarer å score mål.

56. min: Azar igjen! Denne gangen header han knallhardt i tverrliggeren. Nå har mannen bare uflaks.

53. min: Karadas med ny stor mulighet. Står alene skrått på 5-meteren, men velger å legge inn til Jan Gunnar Solli. Ballen når aldri frem, og publikum er iharnisk over at Azar ikke skøt selv.

Bare 5972 tilskuere ser kampen i Bergen.

52. min: Andrejs Butriks kommer seg foran Olafur Ørn Bjarnasson og header mot mål, men Opdal redder enkelt.

47. min: Famlende start på andre omgang fra Brann sin side. Ventspils får avfyrt en markkryper fra 20 meter. Tre meter til side for mål.

45. min: Brann har hatt overtaket den siste halvtimen, men klarer ikke å få ballen i mål.

44. min: Brann kombinerer fint inne i motstanderens 16. meter. Til slutt er det nok en gang Karadas som sender ballen utenfor.

38. min: Ventspils legger seg lavere og lavere på banen. Brann trøkker på for scoring.

33. min: Brann pumper baller inn i gjestenes 16. meter. Får flere halvsjanser, men innleggene er for upresise. Brann presser på nå.

29. min: Azar Karadas får to sjanser for Brann. Begge kunne eidaren fint ha scoret på, men er i stedet uheldig og sender ballen til side for mål.

20. min: Brann har sikret seg et visst overtak på gjestene fra Latvia. Men det er jevt, og det er få sjanser på Brann stadion.

4. min: Corner til Ventspils. Håkon Opdal med feberredning. Ventspils-spiller helt alene på fem meter.

Branns lag:

Brann går tilbake til velkjente 4-4-2 mot Ventspils. Mons Ivar Mjelde tror laget vil gå veldig defensivt ut på Brann Stadion for å sikre seg et godt utgangspunkt til kampen i Latvia.

Håkon Opdal – Bjørn Dahl, Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason, Erlend Hanstveit – Jan Gunnar Solli, Hassan El Fakiri, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen – Robbie Winters, Azar Karadas