NRK Meny
Normal

Odd vil ha Dylan

Brannspiller Dylan Macallister kan være på vei til Odd. Skiensklubben har imidlertid problemer med å finansiere kjøpet. 

 

Han går rett inn på laget!

Arne Sandstø, trener i Odd

 

 

 

23 åringen fra Australia fikk et kjempegjennombrudd i sin første seriekamp for Brann. To mål i løpet av få minutter mot Molde fikk mange til å tro at bergensere her hadde sikret seg en goalgetter.

Dagen etter figurerte han i badebukse i de fleste av landets aviser, men etter det har det blitt få mål og lite spilletid.

Spiss med muskler

Nå kan Odd bli løsningen på problemene. Etter at laget solgte Oliver Ocean til Lillestrøm har klubben vært på jakt etter en spiss med muskler.

- Han er bare 23 år. Jeg er sikker på at han vil passe inn hos oss, og at han vil utvikle seg fordi han vil få tillit sier trener i Odd, Arne Sandstø til Varden.

Ifølge Sandstø kan australieren tenke seg å spille for Telemarksklubben.

Det har lenge vært kjent at Macaliister er ukomfortabel med situasjonen i Brann. Med kjøpet av albaneren Migen Mimelli er konkurransen om de to spissplassene i klubben blitt enda hardere.

Står på økonomien

Spørsmålet, som alltid, er om pengene er på plass.

 - Det er ikke mitt bord. Vi har levert vår innstilling til direktøren, og også sagt at vi forstår om klubben må selge en spiller på slutten av året om økonomien tilsier det. men så lenge vi har den muligheten bør vi satse på en slagferdig spillergruppe til seriestart, mener Arne Sandstø.

Siste video

svært stor fare for lyng og grasbrann på Vestlandet
Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier de ikke kan frede Sylvi Listhaug som justisminister. –Hun hører ikkje på statsministerens råd, sier han.
Programleiar: Jan Børge Leirvik