Leteaksjonen i Sæbøvik er avsluttet

Redningsmannskaper søkte lørdag kveld etter personer som kunne ha behov for hjelp i Kvinnherad, etter at en kvinne hørte rop om hjelp. Leteaksjonen er avsluttet.

Laster kart, vennligst vent...

LETEAKSJON: Politi, brannvesen og Hovedredningssentralen søker etter personer som kan trenge hjelp i Sæbøvik i Kvinnherad.

Politiet fikk klokken 19 en melding fra en beboer i Sabøvik, som mente hun hadde hørt rop om hjelp fra kaiområdet i Sæbøvik i Kvinnherad.

– Kvinnen hadde selv forsøkt å finne ut hvor ropene kom fra, men ikke funnet noen. Da tok hun kontakt med oss, sa operasjonsleder Bjarte Rebnord ved Vest Politidistrikt, til NRK klokken 21.

Like før klokken 23 opplyser politet på twitter at leteaksjonen er avsluttet:

Laster Twitter-innhold

– Ingen var meldt savnet, og man fant ikke noe da man søkte i det aktuelle området. På bakgrunn av det besluttet politiet sammen med Hovedredningsentralen å avslutte aksjonen, opplyser operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt søndag morgen.

Flere skal ha hørt rop

Ingen personer var meldt savnet, men på grunn av at flere beboere i området mente de hadde hørt rop, ble Hovedredningssentralen kontaktet

En ambulansebåt fra Husnes og et Sea King-helikopter fra Sola søkte på vann, mens politi og lokalt brannvesen søkte på land.

– Vi forsøker å få et bilde av hva som kan ha skjedd, eller om det eventuelt ikke har skjedd noe, sa vakthavende redningsleder Asbjørn Viste ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge klokken 21.30.