NRK Meny
Normal

Jobbtilbud til Mjelde

Tidligere arbeidsgiver snuser på den avtroppende Brann-treneren.

Mons Ivar Mjelde

AVSLUTTET MED SEIER: Brann-trener Mons Ivar Mjelde var godt fornøyd etter seieren mot Vålerenga. Her med målscorer Rodolph Austin og innbytter Matias Møvik.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Søndag ledet han Brann for siste gang, og avskjeden ble kronet med seier borte mot Martin Andresens Vålerenga - en betydningsløs, men prestisjetung seier for 40-åringen. Mjelde har vært rimelig taus om planene videre, annet enn å antyde at han nok vil holde en del foredrag i tiden som kommer.

Ordfører Kari Aakre på Osterøy

VIL HA MJELDE TILBAKE: Ordfører Kari Foseid Aakre har ledig jobb til Brann-treneren.

Foto: Kristian Hovstad / NRK

- Har ledige stillinger

Ordføreren på Osterøy gjør det nå klart at Mjelde skal slippe å gå arbeidsledig lenge, dersom han ønsker en snarlig retur til sitt gamle yrke som lærer.

- Dersom han ønsker jobb hos oss, skal vi få det til. Jeg vet at Mons Ivar er utdannet pedagog, og det finnes flere ledige lærerstillinger i kommunen. Men jeg tviler på at det er det han trakter etter, sier ordfører Kari Foseid Aakre til Bergensavisen.

Prioriterer familien

Mjelde selv hadde kun dette å si etter søndagens seier over Vålerenga:

- Det som er sikkert etter seks tøffe og krevende år som Brann-trener at jeg nå skal tilbringe mer tid med familien min hjemme, sa Mjelde til Branns egen hjemmeside.

LES MER: Mjelde går

Siste video

Bilder med tillatelse fra TV2
Hovedfeltet på vei opp Laksebakken under sykkel-VM søndag 24. september
Se innspurten fra U23 rittet - bilder med tillatelse fra TV2