Holmvik går til Sandnes Ulf

Har skrevet under toårskontrakt med rogalendingene.

Branns Bjørnar Holmvik trur gamleklubben Stabæk må reise slukøyra heim frå kveldens oppgjer

SKIFTER BEITE: Bjørnar Holmvik fikk ikke ny kontrakt med Brann etter 2011-sesongen.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Bjørnar Holmvik (26) kom til Brann fra Stabæk foran 2008-sesongen, men ble aldri noen stor hit i Bergen. Da kontrakten hans gikk ut i fjor høst, valgte Brann å ikke gi Oslo-gutten ny kontrakt.

– Bra spiller

Nå er det klart at Holmvik fortsetter på toppnivå og får møte sin gamle klubb allerede i andre serierunde. Nyopprykkede Sandnes Ulf har gitt backen en toårskontrakt og er strålende fornøyd med å ha kapret en rutinert eliteseriespiller.

– Vi har sagt at vi vil ha inn to eller tre etablerte spillere, og han må sies å være i den kategorien. Han er en bra spiller, og har erfaring fra Tippeligaen, sier daglig leder Tom Rune Espedal til Rogalands Avis.

Går ned i lønn

Espedal antyder at Holmvik går kraftig ned i lønn i forhold til tiden i Brann. Venstrebacken er samboeren med «Skal Vi Danse»-danseren Gyda Bloch Thorsen fra Stavanger. Paret har ett barn sammen.

Siste video

Gjengen i Stjernekoret har sunget sammen i flere år, men i høst bestemte dirigenten at koret skulle prøve noe helt nytt.
Brann har inngått avtale med Nike - og med på kjøpet kommer helt nye røde trøyer.
I sesongens siste Skavlan er det duket for landskamp mellom Norge og Sverige: Hvem husker mest fra Skavlan-året? På norsk lag stiller Harald Eia og Josefine Pettersen.