Holmvik går til Sandnes Ulf

Har skrevet under toårskontrakt med rogalendingene.

Branns Bjørnar Holmvik trur gamleklubben Stabæk må reise slukøyra heim frå kveldens oppgjer

SKIFTER BEITE: Bjørnar Holmvik fikk ikke ny kontrakt med Brann etter 2011-sesongen.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Bjørnar Holmvik (26) kom til Brann fra Stabæk foran 2008-sesongen, men ble aldri noen stor hit i Bergen. Da kontrakten hans gikk ut i fjor høst, valgte Brann å ikke gi Oslo-gutten ny kontrakt.

– Bra spiller

Nå er det klart at Holmvik fortsetter på toppnivå og får møte sin gamle klubb allerede i andre serierunde. Nyopprykkede Sandnes Ulf har gitt backen en toårskontrakt og er strålende fornøyd med å ha kapret en rutinert eliteseriespiller.

– Vi har sagt at vi vil ha inn to eller tre etablerte spillere, og han må sies å være i den kategorien. Han er en bra spiller, og har erfaring fra Tippeligaen, sier daglig leder Tom Rune Espedal til Rogalands Avis.

Går ned i lønn

Espedal antyder at Holmvik går kraftig ned i lønn i forhold til tiden i Brann. Venstrebacken er samboeren med «Skal Vi Danse»-danseren Gyda Bloch Thorsen fra Stavanger. Paret har ett barn sammen.

Siste video

Meisterfinale på Brann stadion, ekstremistar på bygdene og eldre som må flyttast ut av kommunen for å få sjukeheimsplass. Dette er nokre stikkord for dagens sending. Programleiar Jan Børge Leirvik
Bergen stasjon, eller Jernbanestasjonen? Sterke meiningar i Vestlandsrevyen i dag. Her kan du også sjå at Bergen kommune vil ha folkedugnad mot bygningsforfall, og flyktningar slit med einsemd. 
Programleiar Jan Børge Leirvik.
På nytt vekker gatekunstner AFK oppsikt. Nå har han malt det som trolig er landets lengste «street art», laget av en enkelt kunstner.