NRK Meny
Normal

Derfor vil Celtic ha Huseklepp

Manager Neil Lennon skryter hemningsløst av Branns spissjuvel. Samtidig hevder skotske medier at en overgang er nært forestående.

Erik Huseklepp

KAN FORTSATT DRA: Erik Huseklepp er fortsatt sterkt ønsket i Glasgow.

Foto: BORIS HORVAT / AFP

- Erik er en annerledes spisstype. Han er i stand til å strekke et lag, og kan spille hvor som helst i frontrekken. Han er kjapp, gjør gode løp, går rett på mål og har gjort voldsomme fremskritt de siste sesongene, skryter Celtic-sjef Neil Lennon, ifølge Sky Sports.

Stor avstand

Roald Bruun-Hanssen

TAUS: Roald Bruun-Hanssen ville ikke kommentere Huseklepp-saken fredag kveld.

Foto: Jørgen Eide / NRK

Forhandlingene mellom Celtic og Brann strandet onsdag, på grunn av for stor avstand mellom klubbene. Ifølge avisen Daily Record var Celtics tilbud på 600.000 britiske pund, tilsvarende ca. 5,5 millioner norske kroner, mens Branns krav var på to millioner pund, ca. 18,4 millioner kroner.

En annen skotsk avis, The Herald, hevder å vite at Celtic la mer penger på bordet og at avstanden mellom partene dermed er langt mindre.

Huseklepp selv har uttrykt skuffelse over at Brann ikke er mer velvillige i overgangsprosessen, mens både Brann og 26-åringens tidligere agent, Stig Lillejord, hevder partenes «gentleman's agreement» kun var gyldig i overgangsvinduet i fjor sommer.

- Forhandlingene pågår

The Herald skriver at Celtic er overbevist om at Huseklepp havner i Glasgow i løpet av kort tid.

- Forhandlingene pågår fortsatt, sier Neil Lennon ifølge Sky Sports.

Samtidig forteller Daily Record at Huseklepps far, Ingvald Huseklepp, torsdag kveld var i Glasgow.

Tidligere denne uken ble det meldt at Celtics erkerival Rangers hadde kastet seg inn i kampen om Huseklepp, men ifølge Sky Sports har klubben nå bekreftet at de ikke lenger er interessert i bergenseren.

Bruun-Hansen taus fredag kveld

NRK.no var fredag kveld i kontakt med Branns daglige leder, Roald Bruun-Hanssen. Han ønsket ikke å si noe om situasjonen rundt Huseklepp.

- Jeg kommenterer ingenting før det eventuelt foreligger en avklaring, sier Brann-sjefen, som fredag kveld var hjemme i Bergen.

Bruun-Hanssen ville heller ikke bekrefte om Huseklepp skal spille lørdagens treningskamp mot Åsane i Vestlandshallen.

Siste video

Distriktsnyheter fra Hordaland og Sogn og Fjordane
Erna Solberg med fremføring av "Nystemten" og Ketil Solvik-Olsen på tuba var en del av den offisielle åpningen av Bergens nye flyplass.
Se hele arbeidet med å fjerne flytedokken fra Foto/redigering: Tim Wassmo