Glasgow-kamp om Huseklepp

Roald Bruun-Hanssen kom hjem til Bergen uten å ha fått i stand en avtale med Celtic. Nå kaster kaster også Rangers seg inn i kampen om spissen.

Erik Huseklepp

Foreløpig ser det ut til at Brann får gleden av fintene til Erik Huseklepp i 2011-sesongen.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Brannyndling Erik Huseklepp blir ikke Celtic-spiller, i alle fall ikke i denne omgang.

Bruun-Hanssen vil ikke kommentere saken utover at de har vært i Skottland.

Taus daglig leder

– Vi foretrekker å være konkrete når det er noe konkret å snakke om. Frem til det så vil vi holde på med våre ting, og arbeide med det i fred og ro, sier Bruun-Hanssen til NRK Hordalands reporter på Flesland.

Han er klar på at Brann og Huseklepp har en felles forståelse når det gjelder hva spilleren selv ønsker, men ønsket ikke å dele dette med omverdenen på Flesland i dag.

Kan havne i Rangers

En av årsakene til at samtalene strandet, skal være Branns krav om to millioner pund (ca. 18 millioner norske kroner) for lysluggen fra Sandsli. En annen kan være at flere klubber nå kaster seg inn i kampen om bergenseren.

Velrenommerte Sky Sports melder i dag at skotske Rangers er seriøst interessert i Huseklepp. Kanalens nettsted hevder at klubben allerede er godt i gang med å sikre seg Brann-spilleren foran nesen på erkerivalen Celtic.

Britiske medier hevder å vite at Huseklepp har en klausul i kontrakten sin som gjør at han kan forlate Brann for 1 million britiske pund, altså om lag 9 millioner kroner. Dette står i grell kontrast til Roald Bruun-Hanssens uttalelser på Flesland i dag, hvor han ifølge bt.no sier at den muntlige avtalen med Huseklepp ikke lenger gjelder. Avtalen skal ha gått ut på at Brann skulle være medgjørlige dersom en utenlands storklubb kom på banen.

LES OGSÅ: Skotsk avis blandet Huseklepp med Riise , Huseklepp blir for dyr og Skotter ønsker Huseklepp