NRK Meny
Normal

Azar fortsatt skadet - usikker til skjebnekamp

Leggskaden til Azar Karadas er ikke leget. Han er svært usikker til den viktige kampen mot Haugesund på søndag.

Created by InfoDispatcher

FORTSATT SKADET: Azar Karadas er fortsatt ikke spilleklar til den viktige kampen mot Haugesund.

– Det er fortsatt litt sårt. Derfor er jeg usikker på kampen fremdeles, sier Azar Karadas til NRK.

Det var i den første omgangen mot Sogndal Karadas fikk skaden i leggen. I andre omgang fikk han en ny smell, og etter kampen var det på med ispose og bandasje.

– Muligheten til å rekke kampen på søndag er der fortsatt. Dette er selvsagt en kamp jeg har veldig lyst til å spille. Jeg jobber knallhardt for å rekke den.

Også Branns lege, Knut Fjeldsgaard er bekymret, men har et håp om at det skal gå bra : – Vi må bare ta en dag av gangen, sier han til Bergensavisen.

Fra før er det klart at Marcus Pedersen og Birkir Már Sævarsson må stå over skjebnekampen på grunn av gule kort de pådro seg mot Sogndal.

Karadas og Teniste i duell

HARDE TAK: Azar Karadas i duell med Sogndals, Taijo Teniste.

Foto: Alf Vidar Snæland / NRK

– En tøff situasjon

Brann er i en vanskelig situasjonen, men med seier mot Haugesund kan ingen frata dem kvalifiseringsplassen. Blir det uavgjort eller tap er laget avhengig av resultatet i kampen mellom Sogndal og Stabæk på Fosshaugane Campus.

– Det er en tøff situasjon, men det er opp til oss selv. Vi har mulighet til å klare kvalifiseringsplassen. Det er det vi går for. Stemningen i laget er bra. Vi var fornøyd med kampen mot Sogndal og ser frem til oppgjøret mot Haugesund.

– Må ha tro på oss selv

Azar Karadas tror på en hard kamp på søndag.

– Ja, det er klart. Alle kamper er tøffe. Det vet vi, men innstillingen er at vi skal ned til Haugesund for å vinne. Vi angriper den kampen på samme måte som sist mot Sogndal: Vi må gå ut og ha tro på oss selv, og tro på at vi har de kvalitetene som skal til, sier Azar Karadas.

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik