NRK Meny
Normal

DIREKTE FRA 20.30: Valgnatt fra Hedmark og Oppland

NRK Hedmark og Oppland holder deg oppdatert på valgresultatene fra Innlandet hele kvelden. Følg sendinga vår direkte på nett-TV.

Vi sender direkte hele kvelden for å holde deg oppdatert på valgresultatene i Hedmark og Oppland.

Valgnattsending fra Hedmark og Oppland

Fra 20.30 kjører vi i gang valgnattsending fra radiostudio i Elverum. De første resultatene offentliggjøres klokka 21, og fra da og utover forventer vi at kommune etter kommune melder inn.

Fra studio tar vi turen ut på valgvaker både i Hedmark og Oppland, i tillegg til at vi får besøk av mange av toppkandidatene.

Vi har også med samfunnsforsker Jon Helge Lesjø som sammen med Torunn Myhre og Reidar Kjæstad skal guide oss gjennom kvelden.

Hvis du har kommentarer eller spørsmål underveis, er Twitter den beste måten å nå oss på. Merk tweeten med #valgho, så kommer den med.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Rekordvern av skog

  Regjeringen har i dag vernet en rekke skogområder i Hedmark og Oppland. Skogområdene ligger i kommunene Sør-Odal, Stor-Elvdal og Åsnes i Hedmark, og kommunene Sel, Nord-Fron, Gjøvik, Nordre Land, Østre Toten, Etnedal, Nord-Aurdal, Gran og Lunner i Oppland. Totalt ble 49 nye skogområder i ti fylker vernet i dag.

  Gammel granskog i Engerdal
  Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK
 • Dark Room-dømt

  En 45 år gammel mann fra Hedmarken er i Sør-Østerdal tingrett dømt til fengsel i ti måneder for å ha lastet ned og spredt bilder og filmer med seksuelle overgrep mot barn. Mannen var også tiltalt for å ha forbrudt seg seksuelt mot en 12 år gammel jente i nær familie, men ble frifunnet på dette punktet. Navnet hans dukket opp i materiale i det såkalte Dark Room prosjektet.

 • Grøtsalget til værs

  Salget av grøt går rett til værs her i landet nå før jul. Det viser tallene fra TINE Meieriet Tretten, som kaller seg for Norges grøtfabrikk (bildet). Den 6. desember satte de produksjonsrekord på Tretten. Da produserte de for første gang over 100.000 kg grøt på en dag

  Verdens største grøtskje
  Foto: Olav Håland / TINE AS