NRK Meny
Normal

Superspennende for Rangdi Krogstad (H)

– Jeg tror jeg kommer til å gå ut og inn av Stortinget hele natta. Dette er kjempespennende, sier Rangdi Krogstad, Høyres andrekandidat i Hedmark.

Gunnar Gundersen og Rangdi Krogstad

Gunnar Gundersen og Rangdi Krogstad i Høyre har grunn til å smile.

Foto: Mette Finborud Børresen

Høyre ser ut til å gjøre et brakvalg - også i Hedmark. Dermed kan Høyre få to stortingsrepresentanter for første gang siden 1981.

Og det betyr at Rangdi Krogstad fra Ringsaker får jobb på Stortinget fra høsten av.

– Det er kjempespennende. Jeg går jo ut og inn av Stortinget hver halvtime, sier Rangdi. Og det er tøft at Hedmark Høyre gjør det så bra.

– En drøm å lykkes

Hun er klar for en tilværelse som stortingspolitiker i Oslo. Alt er avklart med familien. Men at det kanskje blir virkelighet, hadde hun ikke helt trodd.

– Men jeg var jo klar for det, da jeg sa ja til å stå på andreplassen. Og når jeg har sagt ja, så er det en drøm å lykkes, sier Rangdi Krogstad.

– Føler meg helt strålende

Høyres førstekandidat, Gunnar Gundersen stråler og føler seg som en vinner i kveld. Han kaller det et brakvalg for Høyre. I mange småkommuner i Hedmark har de nesten en dobling i oppslutningen.

– Nå blir det spennende å se om trenden holder seg i de store byene også, sier Gundersen. For da er Rangdi inne!

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Raufoss møter Notodden

    Raufoss skal møte Notodden i to kvalikkamper. Notodden ble nummer to i sin 2. divisjonsavdeling. Vinneren av disse kampene skal så spille mot laget som ender på 14. plass i 1. divisjon om den siste plassen i 1. divisjon neste sesong.

  • Raufoss tok playoff-plass

    Kampen i Nybergsund er over, og Raufoss vinner 3–2. Alta taper sin kamp mot Skeid. Dermed skal Raufoss møte laget som blir nummer to i den andre 2. divisjonsavdelingen. Vinneren her møter så lag nummer 14 i førstedivisjon til avgjørende kamp.

  • Raufoss skårer igjen

    Raufoss går opp til ny ledelse borte mot Nybergsund etter skåring av Ryan Doghman i det 75. minuttet. Dermed går Raufoss forbi både Alta og Asker, og nå ser det lyst ut for Raufoss. 15 minutter igjen å spille, Raufoss leder 3–2.