NRK Meny
Normal

Nybergsund vant det første slaget

Det første slaget om Hedmark ble spilt på Nybergsund stadion søndag. Oppgjøret mellom Nybergsund og Kongsvinger ble en spennende og til tider røff batalje.

Nybergsund vant

Nybergsund vant 1-0 over Kongsvinger.

Det var i det 66. minutt det ble avgjort. Durakovic spilte fri senegalesiske Remond Mendy, og angriperen visste nøyaktig hva han skulle gjøre. Nybergsunds nummer 21 stormet mot mål, og alene med KILs Tobias Holmen Johansen var han iskald.

– Jeg får en god pasning fra Mirza. Førstetouchen er god, og da er det bare å kjøre på, konstaterte en fornøyd Remond Mendy etter kampen.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Nybergsund vant

Et perlemål av Remond Mendy i andre omgang var det som skilte lagene.

Kan bli bedre enn Ojo

Fornøyd var også Nybergsund-trener Ola Brenden, som for anledningen var kledd i dress. Brenden var så fornøyd med sin angriper at han gikk så langt som å si at Mendy kan bli bedre enn den siste Nybergsund-eksporten, Kim Ojo.

– Mendy har kanskje ikke den samme fysikken som Kim, men han besitter også andre kvaliteter enn det Kim har. Han(Mendy, journ.anm.) er en mye klokere spiller, og tar ofte de rette beslutningene ute på banen. Mendy har et veldig stort potensiale, og hvis han får det ut skal man ikke se bort i fra at han kan bli bedre enn Kim var hos oss, konkluderte en tydelig stolt Ola Brenden.

Fornøyd var også Nybergsund-kaptein Mirza Durakovic.

– Vi spiller veldig dårlig offensivt i første omgang, men i andre omgang var det mye bedre. Målet til Mendy er veldig fint, og han har noen helt andre kvaliteter enn det Kim hadde hos oss. Mendy er bedre til å vente på medspillerne i stedet for å ruse fram på et soloraid, drar han med seg de andre. Han kan nok bli den nye Kim hvis han fortsettere sånn, skrøt lagkammerat Durakovic av Mendy.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Nybergsund vant 1-0 over Kongsvinger

Fornøyd var også Nybergsund-kaptein Mirza Durakovic.

En god treningsuke

Nybergsund slet tungt borte mot Mjøndalen forrige helg, og tapte hele 5-2 mot bruntrøyene. Nybergsund-trener Ola Brenden hadde følgende forklaring på forskjellen på hvorfor Nybergsund vant i dag og ikke forrige helg.

– Først og fremst har vi hatt en god treningsuke. Vi hadde en dårlig oppladning til Mjøndalen-kampen, og mange spillere fikk ikke trent skikkelig. Dødballene satt ikke som de skulle defensivt, men det gjorde de i dag, strålte Brenden etter kampslutt.

Neste helg møter Nybergsund Sandnes/Ulf hjemme, mens Kongsvinger har Hødd hjemme. Ham-Kam, det siste av de tre Hedmark-lagene som skal i aksjon i dag, møter Løv-Ham borte med kampstart kl. 18:00.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Stor økning for HINN

    Søkningen til Høgskolen i Innlandet øker med 12,75 % sammenlignet med i fjor. Det viser tallene fra Samordna opptak. 6932 søkere har ett av HINNs studier øverst på sine prioriteringslister i det samordna opptaket. Det er nesten 800 flere enn i fjor.

  • Elever holdes inne pga forurensning

    Elever med luftveisproblemer holdes i dag inne på Hammartun barne- og ungdomsskole, fordi det i rushtimene er høy grad av luftforurensning i Lillehammer sentrum. Det melder GD.

  • Varmegang på rådhuset i Gjøvik

    Arbeid på taket av rådhuset i Gjøvik har medført varmegang, men ingen brann. Nødetatene har vært på stedet. Ingen er skadd, melder politiet.