NRK Meny
Normal

Norske artister hyller Ole Ivars

En ære å bli hyllet, synes Ole Ødegård og de andre bandmedlemmene i Ole Ivars.

Trond-Viggo Torgersen, Mia Gundersen og Kari Svendsen er blant de som hyller Ole Ivars på et nytt album.

I forbindelse med 40 årsjubileet til Ole Ivars så stiller flere norske artiser opp for å hylle dansebandet på et nytt album.

- En ære

Albumet som kommer om en måneds tid inneholder 18 Ole Ivars-låter som er tolket av forskjellige norske artister.

Mia Gundersen hyller Ole Ivars på nytt album.

- Jeg ser på det som en stor ære at etablerte artister hyller oss på denne måte. Det jeg har hørt så langt et veldig bra, sier Ole Ødegård som spiller keyboards i bandet.

Plata har fått navnet «En annen dans», og at det blir en annen dans enn det Ole Ivars pleier å spille opp til, kan Ødegård love.

- Jeg har hørt flere av låtene og det blir helt forskjellig fra det vi pleier å spille, men det er bare moro. Det er allright at låtene våre blir tolket på forskjellige måter, sier Ødegård.

Børretzen med på plata

I følge Hamar Arbeiderblad skal The Real Things versjon av «Fem gule enker» blitt spilt 19 ganger etter hverandre i bandbussen. Så utbrøt Ødegård. «Går det an å spille sånn?».

Noen av artistene som er med: Trond-Viggo Torgersen «Nei, så tjukk du har blitt», 3Busserulls «Kjerringa mi kan ikke spille trekkspill», Kari Svendsen «En får væra som en er», Olav Stedje og Mia Gundersen «Eg trudde englane fanst», Diesel Dahl & Kvikksølvguttene featuring Asgeir Borgemoen «Kveks i underbuksa» og Odd Børretzen og Lars Martin Myhre «Hyttetur».

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.

 • Skal levere våpenskap

  Raufoss Engineering har økt sin omsetning fra 10 til 16 millioner kroner i løpet av ett år, og skal levere våpenskap til Forsvaret, melder Oppland Arbeiderblad. Det kan også blir leveranser til det danske og det franske forsvaret.

  Raufoss Engineering, våpenskap
  Foto: Dag Kessel / NRK