NRK Meny
Normal

Kjørte med lasteplanet oppe – kolliderte med jernbanebru

GJØVIK (NRK): To personer er kjørt til legevakten etter at en lastebil veltet i rundkjøringen ved nordre tunnel nedenfor Hunton i Gjøvik. Ingen av de to skal være alvorlig skadet.

Trafikkulykke i Gjøvik

DRAMATISK VELT: Lastebilen traff en motgående personbil idet den veltet under jernbanebrua.

Foto: Jorun Vang / NRK

Lastebilen veltet fordi den kjørte med lasteplanet oppe, og dermed traff den jernbanebrua på stedet. Deretter kolliderte den med en motgående personbil. Sjåføren i personbilen var alene i bilen.

Skal sjekke jernbanebrua

– Personell fra Bane NOR skal nå sjekke om jernbanebrua må repareres. Men nå kl. 09.32 passerte det et tog her uten problemer, sier Pål Andersen, som er operasjonsleder på Gjøvik i Innlandet politidistrikt.

Strekningen var stengt i neste fire timer i forbindelse med bergingen.

Ulykke i Gjøvik.

LASTEBIL TRAFF JERNBANEBRU: Bane NOR skal nå sjekke om det blir behov for reparasjon av jernbanebrua.

Foto: Jorun Vang / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Adam Douglas klar for Nobelkonsert

  Stjernekamp-vinneren Adam Douglas stepper inn for britiske RØMANS på kort varsel og skal spille sammen med Matoma fra Flisa på kvelden Nobel fredspriskonsert.

  Adam Douglas i finalen i Stjernekamp
  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl