NRK Meny
Normal

Full KIL-kontroll

Kongsvinger vant 3-1 over Løv-Ham på Gjemselund søndag uten å slite, men Nordlie var forbanna da KIL ikke lekte mot ti mann.

Gjemselund.
Foto: Elise Alexandra Årnes Gulbrandsen / NRK

KIL pangåpnet på hjemmebane og satte standaren etter sju minutter.

Åpent mål

Kai Risholt satt ballen i åpent mål etter dårlig keeperspill av Deinof. Etter dette har de kontrollen helt til slutten av første omgang, stillingen kunne fort ha vært både to- og tre null ved pause.

- Jeg syns vi er gode de første 25 minuttene, men så detter vi litt sammen mot slutten av første omgang, sier Tom Nordlie.

Tom Nordlie

KIL-trener Tom Nordlie mener spillerne has skulle ha lekt seg mer da Løv-Ham fikk en spiller utvist.

Foto: Elise Alexandra Årnes Gulbrandsen / NRK

Tvilsom utlikning

Utligningen var av det tvilsomme slaget, og Nordlie mener det burde vært avblåst.

- Strømnes blir revet i armen, og burde fått frispark i den situasjonen, mener Nordlie.

Kim Rune Hellesund brøytet seg vei igjennom KIL-forsvaret og satte ballen bak Månsson rett før pause. I andreomgang var KIL langt mer frempå, og det virket som om de våknet etter pause.

Nordlie forbanna

Brenes la på til 2-1 i det 52. minuttet. Bare seks minutter senere fant KILs toppscorer, Kai Risholt, nettmaskene igjen.

- I denne perioden er vi glitrende, men så blir vi en mann mer. Da skal gutta begynne å leke seg. Det gjorde de ikke, og da ble jeg forbanna, sier Nordlie.

Løv-Hams Addo fikk sitt andre gule og ble sendt i garderoben. Løv-Ham måtte derfor fullføre med ti mann. Men KIL klarte alikevell ikke å utnytte sitt spillermessige overtak. Kampen endte 3-1.


SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Niendeplass for Johansson

    Hopperen Robert Johansson fra Søre Ål endte på niendeplass under dagens verdenscuprenn i Engelberg. Johansson lå på andreplass etter første omgang etter et sterkt hopp, men klarte ikke helt å følge opp i den andre omgangen.

    Robert Johansson
    Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
  • Langt hopp av Lundby

    Maren Lundby fra Kolbukameratene er i storform. Under første omgang av laghoppingen fra Hinterzarten hoppet Lundby 109 meter, lengst av samtlige hoppere. Det norske laget ligger på sjuendeplass etter første omgang. Japan leder foran Tyskland.