NRK Meny
Normal

Fikk et hav av gratulasjoner

Det strømmet inn med gratulasjoner til Kari Olestad Sangro fra Hamar og Kenneth Birkenes fra Elverum etter at de sammen med de ni andre deltakerne i Ingen grenser klarte å nå toppen av Snøhetta (2286 moh).

Kari Olestad Sangro, Hamar.

Kari Olestad Sangro, en av de 11 som nådde toppen av Snøhetta (2286 moh).

Foto: NRK

Over en million norske TV-seere satt med gråten i halsen og tårer i øyekroken da de fulgte de 11 deltakerne på vei opp til toppen av Snøhetta i siste del av Ingen grenser på NRK1 søndag kveld.

Da P1-morgen på NRK Hedmark og Oppland inviterte lytterne til å komme med sine reaksjoner i dag, strømmet det på med gratulasjoner og hilsener til de to deltakerne fra vår region.

Kenneth Birkenes og Lars Monsen

Kenneth Birkenes sammen med Lars Monsen.

Foto: NRK

Fikk du ikke sett den siste episoden, kan du se den her.

Og går du inn på Facebook-siden vår, NRK Hedmark og Oppland, kan du lese alle hilsener og kommentarer.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Sparket politimann får ikke omkamp

  Den avskjedigede politimannen Stein-Robin Kleven Berg fra Eidskog får ikke prøvd saken sin for Høyesterett. Han fikk sparken etter at han omtalte politikere på Facebook som både ble oppfattet som rasistisk og problematisk, skriver Glåmdalen. Les mer om saken her.

  Stein-Robin Kleven Bergh
  Foto: Privat
 • Skepsis til asylmottak i Sel

  Politikerne i Sel kommune er skeptiske til at det nok en gang kan bli asylmottak på Rondeslottet hotell på Raphamn. Ordfører Dag Erik Pryhn mener det skaper store utfordringer med et asylmottak på fjellet 12-14 kilometer fra Otta sentrum.

 • Hver fjerde tenåring er ensom

  Hver fjerde tenåring sliter med ensomhet, viser undersøkelsen "ungdata", utført blant ungdom over hele landet. Nå vil Røde Kors satse ekstra på tiltak som også kan fange opp ungdom som faller utenfor.
  I Innlandet er det etablert flere møteplasser.