NRK Meny

Edvald Boasson Hagen

 • – Ikke favoritt i tøff OL-løype

  I dag sykler Edvald Boasson Hagen fra Rudsbygd i Lillehammer landeveisritt i OL i Rio. Han ser ikke på seg sjøl som en favoritt i løypa som er betegnet som den tøffeste i OL-historien. Du kan følge rittet på radiokanalen NRK Sport fra klokka 14.30.

  edvald
  Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix
 • Boasson Hagen til Danmark rundt

  Edvald Boasson Hagen får ikke mye hvile etter at Tour de France er over søndag. Nå er det bestemt at han kjører Danmark Rundt. Det er Det danske sykkelforbundet som kan fortelle at MTN-Qhubeka har bestemt seg for å ta med sin norske stjernerytter i begynnelsen av august.

  Boasson Hagen
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
 • Boasson nr 41

  Edvald Boasson Hagen havnet litt for langt bak i feltet da spurten begynte under dagens etappe i Tour de France, og var sjanseløs på de fremste plassene. Han endte som nummer 41.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Niendeplass for Johansson

  Hopperen Robert Johansson fra Søre Ål endte på niendeplass under dagens verdenscuprenn i Engelberg. Johansson lå på andreplass etter første omgang etter et sterkt hopp, men klarte ikke helt å følge opp i den andre omgangen.

  Robert Johansson
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
 • Langt hopp av Lundby

  Maren Lundby fra Kolbukameratene er i storform. Under første omgang av laghoppingen fra Hinterzarten hoppet Lundby 109 meter, lengst av samtlige hoppere. Det norske laget ligger på sjuendeplass etter første omgang. Japan leder foran Tyskland.