NRK Meny

Edvald Boasson Hagen

 • – Ikke favoritt i tøff OL-løype

  I dag sykler Edvald Boasson Hagen fra Rudsbygd i Lillehammer landeveisritt i OL i Rio. Han ser ikke på seg sjøl som en favoritt i løypa som er betegnet som den tøffeste i OL-historien. Du kan følge rittet på radiokanalen NRK Sport fra klokka 14.30.

  edvald
  Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix
 • Boasson Hagen til Danmark rundt

  Edvald Boasson Hagen får ikke mye hvile etter at Tour de France er over søndag. Nå er det bestemt at han kjører Danmark Rundt. Det er Det danske sykkelforbundet som kan fortelle at MTN-Qhubeka har bestemt seg for å ta med sin norske stjernerytter i begynnelsen av august.

  Boasson Hagen
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
 • Boasson nr 41

  Edvald Boasson Hagen havnet litt for langt bak i feltet da spurten begynte under dagens etappe i Tour de France, og var sjanseløs på de fremste plassene. Han endte som nummer 41.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mor og far feirer OL-gull

  Det ble gull i laghopp i PyeongChang i dag. Lillehammer gutten Robert Johansson var ankermann på det norske gullaget. Hjemme hos mor Helga og far Gorm Johansson på Vingnes i Lillehammer var det vill jubel.

  Gorm og Helga Johansson
  Foto: ALEXANDER NORDBY / NRK
 • Skyldig i forsettlig drap


  I ankesaken mot mannen som ble dømt for drapet på Egil Tostrup Bråten fra Våler (bildet), har juryen i Borgarting lagmannsrett kjent han skyldig i forsettlig drap og forsøk på grovt ran. Straffeutmålingen blir klar senere.

  Tostrup Bråten, åsted
  Foto: POLITIET/RUNA VICTORIA ENGEN / NRK
 • Lastebilvelt - Dovrebanen er stengt

  Ingen ble skadd da en lastebil veltet i Jernbanegata i Stange litt før klokka 10.00 i formiddag.Bane Nor melder at Dovrebanen er sperret mellom Stange og Tangen etter lastebilvelten. For biltrafikken er det lokal omkøring.