NRK Meny

Dømt for Nav-svindel

 • Dømt for Nav-bedrageri

  En 64 år gammel mann er i Larvik tingrett dømt til 75 dagers fengsel for bedrageri mot Nav. Mannen unnlot å oppgi at han oppholdt seg i Spania. Til sammen fikk han utbetalt nærmere 270 000 kroner av Nav.

 • Nektet for Nav-svindel

  Mannen som er dømt til fengsel for å ha svindlet Nav for 380 000 kroner nektet straffskyld i Hedmarken tingrett. Han hadde fått ja fra Nav til et opphold i utlandet, og oppfattet det slik at oppholdet kunne forlenges, men dette benekter Nav.

 • – Svindlet Nav fra utlandet

  En mann bosatt på Hedmarken er dømt til fem måneders fengsel for å ha svindlet nav for 380 000 kroner i løpet av tre år. Ifølge dommen oppga han ikke til Nav at han oppholdt seg i utlandet samtidig som han fikk arbeidsavklaringspenger.

  Hamar tinghus
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

  – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.

 • Maren Lundby vant soleklart

  Hopperen Maren Lundby fra Toten utklasset konkurrentene i verdenscupen i Hinterzarten. Hun hoppet 105 meter i første og 102 meter i andre og vant med god margin foran Katharina Althaus. – Jeg var veldig nervøs i dag og det er var godt at jeg fikk til to lange hopp, sa Lundby etter seieren.

 • Ingen topplassering for Johansson

  Robert Johansson endte på 15.plass i verdenscupen i hopp i Engelberg. Johann André Forfang ble beste norske på fjerdeplass, mens Richard Freitag vant.