NRK Meny

Dømt for Nav-svindel

 • Dømt for Nav-bedrageri

  En 64 år gammel mann er i Larvik tingrett dømt til 75 dagers fengsel for bedrageri mot Nav. Mannen unnlot å oppgi at han oppholdt seg i Spania. Til sammen fikk han utbetalt nærmere 270 000 kroner av Nav.

 • Nektet for Nav-svindel

  Mannen som er dømt til fengsel for å ha svindlet Nav for 380 000 kroner nektet straffskyld i Hedmarken tingrett. Han hadde fått ja fra Nav til et opphold i utlandet, og oppfattet det slik at oppholdet kunne forlenges, men dette benekter Nav.

 • – Svindlet Nav fra utlandet

  En mann bosatt på Hedmarken er dømt til fem måneders fengsel for å ha svindlet nav for 380 000 kroner i løpet av tre år. Ifølge dommen oppga han ikke til Nav at han oppholdt seg i utlandet samtidig som han fikk arbeidsavklaringspenger.

  Hamar tinghus
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.