NRK Meny

Dømt for Nav-svindel

 • Dømt for Nav-bedrageri

  En 64 år gammel mann er i Larvik tingrett dømt til 75 dagers fengsel for bedrageri mot Nav. Mannen unnlot å oppgi at han oppholdt seg i Spania. Til sammen fikk han utbetalt nærmere 270 000 kroner av Nav.

 • Nektet for Nav-svindel

  Mannen som er dømt til fengsel for å ha svindlet Nav for 380 000 kroner nektet straffskyld i Hedmarken tingrett. Han hadde fått ja fra Nav til et opphold i utlandet, og oppfattet det slik at oppholdet kunne forlenges, men dette benekter Nav.

 • – Svindlet Nav fra utlandet

  En mann bosatt på Hedmarken er dømt til fem måneders fengsel for å ha svindlet nav for 380 000 kroner i løpet av tre år. Ifølge dommen oppga han ikke til Nav at han oppholdt seg i utlandet samtidig som han fikk arbeidsavklaringspenger.

  Hamar tinghus
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mulig streik kan ramme Gjøvikbanen

  En streik i Bane NOR kan ramme Gjøvikbanen, skriver OA. Mandag er det mekling mellom Spekter og LO Stat/YS hos Riksmekleren. Blir ikke partene blir enige innen midnatt natt til 27. februar, kan ansatte i Bane NOR bli tatt ut i streik.

 • Lillehammer sikret bronsemedalje

  Lillehammer sikret seg bronsen i årets hockheyliga etter tap 3-4 for Sparta idag. Storhamar er forlengst seriemestere. I sluttspillet gjelder det å være best av sju kamper. Tirsdag til uka venter oppgjør mot Storhamar på hjemmebane.