NRK Meny
Normal

Angrepet under 17. mai-feiringen – måtte rømme til naboen

Gjerningspersonen stakk fra stedet i bil før politiet rakk å komme frem.

Nerskogen i Alta

Politiet fikk melding om at én person hadde gått til angrep på en annen i Alta tirsdag kveld. Hendelsen skjedde i nærheten av Nerskogen.

I 20-tiden måtte politiet rykke ut til en bolig ved Nerskogen i Alta etter melding om at én person hadde gått til angrep på en annen.

Da hadde en kvinne i 40-årene noe tidligere begynt å sparke og slå en mann i 60-årene i hans eget hjem. Mannen måtte flykte til naboen for å unnslippe kvinnen. De to hadde feiret nasjonaldagen sammen.

– Da vi kom til stedet hadde gjerningspersonen kommet seg unna i bil. Vi skal etterforske hendelsen og lete etter bilen utover kvelden. Vi har fått tips om noen adresser kvinnen muligens oppholder seg på. Mannen som ble angrepet kommer til å anmelde hendelsen, forteller Lars Jørgen Kleven, operasjonsleder i politiet i Vest-Finnmark, til NRK.no.

Ikke beruset

Ifølge Kleven slapp mannen unna hendelsen med bare skrammer.

– Vi vurderer det ikke som nødvendig å gå ut offentlig med registreringsnummeret på kvinnens bil. Det er ikke mistanke om at kvinnen i 40-årene var beruset eller ruset, sier han.

Tidligere i kveld rykket politiet ut til et privathus i Tana etter meldinger om husbråk og trusler. Politiet i Øst-Finnmark melder at denne hendelsen gikk bra, og at partene roet seg.