Hopp til innhold
Kronprinsen på SXSW

Kronprinsen tror norsk teknologi vil føre verden fremover

AUSTIN, TEXAS (NRK): Kronprins Haakon er med når norske oppstartsbedrifter presenterer hva vi skal leve av etter oljen på South by SouthWest-festivalen i USA.

Stor interesse for Serena

Serena Maneesh, her under årets by:Larm, ser ut til å bli den nye hypen i norsk rock. Under SXSW har de fått over 140 intervjuavtaler med internasjonal presse. Foto: Per Ole Hagen, NRK.Austin og Sout by Soutwest (SXSW) er verdens musikalske midtpunkt i fire dager, og Norge har en stor kontigent på bransjetreffet. Internasjonal presse viser stor interesse for Norges mest forhåndsomtalte band på festivalen. Men publikum var ikke synlig imponert da de spilte onsdag kveld.

Heit søndag kveld i Austin, Texas

The Resentments er husband på klubben The Saxon i Austin, Texas. Foto: Per Ole Hagen, NRK.Det varmes på alle måter opp til årets store musikkbegivenhet, den globale musikkmøteplassen South by Southwest (SXSW), i Austin, Texas. En dagtemperatur på over 30 plussgrader og et mylder av musikalske aktiviteter får en tilreisende som meg til å bli imponert. Og enda mer imponert blir jeg når jeg etter hvert skjønner at mer enn 30 steder med livemusikk på en søndag kveld er slik det pleier å være her i Austin.