Hopp til innhold
Bulkskipet Zeynep i Lærdalsfjorden

Her har skipet vore under boikott i snart ei veke – reiarlaget får 18000 dollar i bøter kvar dag

Sjømennene om bord jobbar for luseløn og har dårlege arbeidsvilkår.

Håkon Pettersen og Per Ove Hauan, havnearbeidere Mosjøen

Nekter å gi seg i norgeshistoriens lengste arbeidskonflikt

Havnearbeiderne Håkon Pettersen (48) og Per Ove Hauan (59) har ikke hatt inntekt på fire år, men nekter å gi seg før de får jobbene sine tilbake.

Drammen havn 2

Havnearbeidere skuffet etter tap i retten

DRAMMEN (NRK): Høyesterett mener Norsk Transportarbeiderforbund ikke har fortrinnsrett til lasting og lossing av skip i Drammen og andre norske havner.

Boikott i Risavika

Havnearbeidere tapte i Høyesterett

Etter tre år med kamp om hvem skal ha rett til å losse og laste i norske havner, kom svaret i dag. Holship fikk medhold i Høyesterett.

Drammen havn

Holeship vant i Høyesterett

DRAMMEN (NRK): Etter tre år med kamp om hvem skal ha rett til å losse og laste i norske havner, kom svaret i dag. Holship fikk medhold i Høyesterett.

Høyesterett

Havnestriden skal avgjøres i Høyesterett

Førstkommende fredag skal Høyesterett i plenum avsi dom i den nå tre år lange havnekonflikten. Landets øverste domstol skal prøve om EØS-avtalen må vike for Grunnloven.

Holship har lokaler i Drammen havn

Kan avgjøre fremtiden til norske havner

DRAMMEN (NRK): Rettssaken mellom det danske spedisjonsselskapet Holship og Norsk Transportarbeiderforbund starter i Høyesterett i dag.

Havnekonflikt Holship

NHO inn i havnestrid i Drammen

NHO engasjerer seg i den over to år lange havnestriden hos spedisjonsfirmaet Holship i Drammen. Saken kommer opp for Høyesterett 8. november.

Bernt Stilluf Karlsen

Sier unnskyld til alle han har overkjørt

Bernt Stilluf Karlsen har fått sparken som styreleder i Oslo Havn etter 16 år. Nå ber den ikke utpreget konfliktsky Venstre-mannen om tilgivelse fra alle som føler seg overkjørt av ham.