Beto

Beto forlenget Benfica-forbannelsen

Ingen av lagene klarte å få ballen i mål de første 120 minuttene i europaligafinalen. I straffesparkkonkurransen ble Sevilla-keeper Beto den store helten. Benficas forbannelse lever videre.

Sevilla

– Røsk meg i flettene og sleng meg i veggen

Kommentatoren klarte knapt å forstå dramatikken: Sevilla snappet billetten til europaligafinalen fra Valencia fire minutter på overtid.

SOCCER-EUROPA/ Benfica's Ezequiel Garay celebrates his goal against Tottenham Hotspur during their Europa League round of 16 second leg soccer match at Luz stadium in Lisbon

Tottenham ute - ingen engelske lag til kvarten

To raske scoringer av Nacer Chadli hjalp Tottenham til uavgjort 2-2 mot Benfica torsdag, men portugisernes 3-1-seier i London sendte dem videre til kvartfinalen i europaligaen.

Adebayor

Tottenham videre etter dramatisk snuoperasjon

Tottenham var i kjempetrøbbel etter at Dnipro tok ledelsen, men snudde kampen og vant 3-1 takket være et tvilsomt rødt kort og Emmanuel Adebayor.